פלייבק - ''ליבי''.

• הוסף לסימניות
משתף בפלייבק ''ליבי'' של שלמה כהן.(נאמן למקור.)
שאני עשיתי, אפשר להוריד ולהשתמש בפלייבק בחינם.

אשמח לשמוע גם חוות דעת.

תורידו ותהנו!!!:)

קבצים מצורפים

• זכור אהבת קדומים.mp3
    6 MB · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
יפה מאד מקצועי, במקומך הייתי מקפיץ את זה קצת עם מקצב של 3 בנגיעות מזרחי, יותר בכיוון של שורעסססס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;1993801:
יפה מאד מקצועי, במקומך הייתי מקפיץ את זה קצת עם מקצב של 3 בנגיעות מזרחי, יותר בכיוון של שורעסססס
לא הבנתי את כוונתך.

• הוסף לסימניות
מקסים!!! ותודה רבה!! ושאפו על הנדיבות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1993781:
משתף בפלייבק ''ליבי'' של שלמה כהן.(נאמן למקור.)
שאני עשיתי, אפשר להוריד ולהשתמש בפלייבק בחינם.

אשמח לשמוע גם חוות דעת.

תורידו ותהנו!!!:)

יישר כח גדול...
מרנין!
ועמך כולם צדיקים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1993806:
לא הבנתי את כוונתך.
מקצב של ריקוד השורות בחתונה (מצורף)
שמעתי כזה ביצוע וזה מקפיץ את השיר

קבצים מצורפים

• קצב.mp3
    KB 70.6 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;1994177:
מקצב של ריקוד השורות בחתונה (מצורף)
שמעתי כזה ביצוע וזה מקפיץ את השיר

זה מקצב מזרחי, לא מקצב של שלוש...
וחוץ מזה , אני יותר אוהב קצב דיסקו, כמו שעשיתי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
מדהים!!

רק הערה, יש מצב שהקצב קצת בורח לפעמים? (אולי רק נדמה לי...)

נגנת את זה בpa 50? כי יש במצב הקלטה, אופציה שמקליטים וזה מסדר את הנגינה על הביט באופן אוטומטי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלאסיקה;1995196:
תודה רבה!!
מדהים!!

רק הערה, יש מצב שהקצב קצת בורח לפעמים? (אולי רק נדמה לי...)

נגנת את זה בpa 50? כי יש במצב הקלטה, אופציה שמקליטים וזה מסדר את הנגינה על הביט באופן אוטומטי...

יכול להיות שזה בורח טיפונת, כי אני יודע שצריכים לסדר על הביט תו אחר תו,
איך עושים את זה באופן אוטומטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1995202:
יכול להיות שזה בורח טיפונת, כי אני יודע שצריכים לסדר על הביט תו אחר תו,
איך עושים את זה באופן אוטומטי?

האורגנית לא לידי...
אני אנסה מהזיכרון, כשאתה נכנס לתפריט ההקלטה, - באותו מסך שקובעים את הקצב 4/4וומפעילים את המטרונום - אני חושב שזה השורה השלישית בצד שמאל או הרביעית, ושם הברירת מחדל היא הקלטה באופן חופשי. אבל אם תסובב את הגלגלת תוכל לראות סימונים של תווים רבע חצי שמינית, זה הרזלוציה של התיקון, כלומר אם אתה רוצה שזה יתקן את התו לרבע הקרוב, לשמינית הקרובה הוא ל1/16 הקרובים, תנסה לתופף עם זה, אתה תבין כבר את הרעיון... (יש את זה גם במצב של בנית מקצבים, זה ממוקם באותו מקום במסך)...

• הוסף לסימניות
דרך אגב;
כשאני מקליט או בונה מקצב, אני משתמש באופציה הנ"ל רק בהקלטה של התופים והבס, לפעמים גם סינטי, אבל בכלים כמו פסנתר וגיטרה אני מנגן באופן חופשי, כי זה נשמע מידי מכני וגם זה לא מסתדר תמיד עם הלחיצה של הפדל...

עוד משהו;
גם בהקלטה יש אופציה של לבנות את הקצב, או כל צליל, תו אחרי תו - זה נמצא בשורה הראשונה בשמאל איפה שמגדירים את מצב ההקלטה, אני חושב שזה האופציה האחרונה כשאתה מסובב את הגלגלת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1995255:
תודה על ההכוונה.

בתור נציג קורג ;))) על איזה דגם אתה מנגן?
אני פשוט תקוע בpa50 מחוסר תקציב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלאסיקה;1995826:
בתור נציג קורג ;))) על איזה דגם אתה מנגן?
אני פשוט תקוע בpa50 מחוסר תקציב...

אני מכרתי את האורגן שלי ולבינתיים יש לי את ה pa 50,
חוסך לקניית pa4x.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה