כללי פלייר דו צדדי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוותכם המלומדה על הפלייר.
(למי שראה את האשכול של הלוגו - בסוף הלקוח בחר את הלוגו הזה.)

קבצים מצורפים

• flyer1.jpg
    KB 534.9 · צפיות: 17
  • flyer2.jpg
    KB 950.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עיצוב נקי ומושקע!!!

האם מה שכתבת זה גם דרישת הלקוח? מאוד לא אהבתי את השורה הראשונה "אל תגמגם..." זה לא משדר חכמה יתרה... מה הקשר בין גמגום להחלטה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר123;332909:
עיצוב נקי ומושקע!!!

האם מה שכתבת זה גם דרישת הלקוח? מאוד לא אהבתי את השורה הראשונה "אל תגמגם..." זה לא משדר חכמה יתרה... מה הקשר בין גמגום להחלטה?

המלל לא שלי. זה בא לומר לבעל העסק שלא יגמגם עם העסק. דווקא אהבתי את ההברקה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, אין סדר בטיפוגרפיה.

הגמגום מקשר אותי מיד ל אי או אם שלו בצורה שלילית.
אני לא אבנה אצלו אתר.

• הוסף לסימניות
שינת את הפונט של "אל תגמגם..." וזה לצערי נראה לא טוב...
אם כבר הלקוח נעול על הטקסט הזה (כבר יש לו פחות 2 לקוחות...) אז תשארי את הפונט הראשון שהעלית....

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הרעיון של אי... או... אם... זה עוזר לשם להיות קריא וזכיר!
(סה"כ השם הוא שלוש אותיות באנגלית, לא משהו שקל לזכור).

גם הטיפוגרפיות מסודרות ונקיות להפליא
עושה רושם ממש מקצועי!

• הוסף לסימניות
רעיון דומה פגשנו אצל מרכנתיל-
אם.. פי.. שלוש..
וכן אצל EMI- משכנתאות-
אי... אפ... שר....

• הוסף לסימניות
יש הרבה בעיות בטיפוגרפיה של העמוד השני, יש ישור אמצעי בהתחלה ואח"כ ימני-הישור הימני נמצא בשמאל משהו שמוריד מהמראה הנעים, הכותרת של כל התכנים יוצאת מהשורות ובורחת ימינה,הכוכב שמעל השובר מתנה לא מתאים-עדיף את השובר מתנה עצמו להכניס לתוך כוכב כי הצורה מידי דורסנית ולא מתאימה, בד"כ לא חוזרים על לוגו פעמיים באותו עמוד
מאד אהבתי את הסגנון הנקי-יש למודעה פוטנצייל אדיר-לגבי הנוסח אני מבינה שאין מה להעיר כי זה דרישת הלקוח...

• הוסף לסימניות
תנסי לשלב תמונה טובה שמשדרת הייטק (תנסי אפילו עם דמויות) זה ישדרג את המודעה ויתן לה חיים, כרגע איך שזה ,חסר לי קצת צבע, אולי אם תוסיפי את התמונה זה יוסיף צבע...

• הוסף לסימניות
לגבי הגמגום.
זה טוב לעשות את זה בצורה כזאת שעוזרת ללקוח לזכור את השם של החברה.
אבל אולי כדאי להפוך את זה מגמגום לסוג של מורל.
משהו כמו "פתאום כולם אומרים אי או אם" זה גרוע, אני יודע, אבל זה הכיוון שאני מציע.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.
אהבתי.

• הוסף לסימניות
שיניתי מה שתלוי בי.
תודה למגיבים!

קבצים מצורפים

• flyer1.jpg
    KB 619.3 · צפיות: 14
  • flyer 2.jpg
    KB 964.2 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה