כללי פלייר לגננת המתרוצצת..אשמח לחוו"ד

• הוסף לסימניות
Artboard 1.png

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד!!!!!!!
שימי לב בעיגולים למטה- לישר את הטקסט לאמצע
ובשלט למעלה גננת יקרה וכו'- להשאיר שולים בין השלט לטקסט
וכן הייתי מקטינה קצת את העיגולים ומגדילה את הטקסט שבפנים
לדעתי , אחרי השנויים האלה המודעה תהיה מושלמת

• הוסף לסימניות
התמונה למעלה מקסימה ועושה את העבודה,
מה שכן בעיגולים למטה ההערה על הטקסט אכן נכונה, הייתי מציעה להקטין אותם ולרווח ביניהם.
ונראה לי שאם הצבע של המסגרת של העיגול יהיה חלק ולא מעבר יהיה יותר טוב ואולי אפשר לנסות לעשות אותו כעין סטרוק מקווקו - נראה לי שיהיה יותר יפה וחלק מאשר במעבר.

• הוסף לסימניות
התמונה למעלה מקסימה ועושה את העבודה,
מה שכן בעיגולים למטה ההערה על הטקסט אכן נכונה, הייתי מציעה להקטין אותם ולרווח ביניהם.
ונראה לי שאם הצבע של המסגרת של העיגול יהיה חלק ולא מעבר יהיה יותר טוב ואולי אפשר לנסות לעשות אותו כעין סטרוק מקווקו - נראה לי שיהיה יותר יפה וחלק מאשר במעבר.

בעיגולים רציתי לתת את האפקט של השלמת פעולה כמו בהורדות, התקנות וכדומה, ולתת השראה מחשבית כי הכל נעשה בעצם דרך המחשב.
הערות על הגדלים נכונות עוד לא הספקתי לארגן את זה כנדרש..
תודה רבה על הקדשת הזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה