כללי פלייר לחנות נעליים

• הוסף לסימניות
רבש"ע למה זה יוצא בצבעים האלו, תגידו יכול ליהיות שאני לא יודע את הכללים הנכונים להעלות קובץ, א"כ יידעו אותי.

ועכשיו אני עלה את הפלייר צד שני תראו את הצבעים של הפלייר הבא כך היה גם צד ראשון לא יודע למה בראשון זה התחלף(נראה עכשיו מה יהיה בשני).

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 102.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נחמד מאוד.
גם אני לא אהבתי את הסגול, למרות שבהדפסה ברור שזה לא יצא "זרחני".

• הוסף לסימניות
הצד השני יפה מאד עם הסתייגות קטנה בנושא הצבע)(

• הוסף לסימניות
למה התלהבתם על הפונט קמפיין, ולמה המשפט צריך להיות באלכסון, וחוץ מזה הפלייר נחמד מאוד, וחוץ מזה.....מאיפה לומדים לפרגן כ"כ לשני כמו שמפרגנים פה בפרוגס, הלואי ונזכה!

• הוסף לסימניות
הצבעים מן הסתם כאלו בגלל שזה RGB.
המודעה העליונה יפה מאד אבל די רגילה.
במודעה השניה יפה ומקורי המיקום של הנעלים אבל תיישר את הכותרת לקו ישר וגם יישור לימין ושיעמוד בצד ימין ישר עם הנעלים.
גם בריבוע של החברות משהו מפריע אולי תוריד את הקו של הכותרת ותדגיש את האותיות... או אולי תכתוב את הכל בשתי שורות למטה עם /...
בקיצור, בסה"כ יפה מאד!!!

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה, ואני מצטרפת להערות של יעל,
הצד הראשון יפה, אבל סטנדרטי (לא שיש לי כרגע רעיון למשהו אחר...)
בצד השני- שהכיתוב באלכון, מיותר האלכסון, (יש כלל בעיצוב שאם משנים, לדוגמא כתב גדול, או אלכסון, אז שיהיה משמעותי, שלא יחשבו שבטעות זה קרה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה