כללי פלייר שלי

• הוסף לסימניות
זקוקה לעזרתכם...
העליתי כמה סקיצות של הלוגו
אשמח לשמוע הערות בונות.

אני רוצה שהלוגו יהיה ברור ונקי
לשדר אמינות,ייחודיות, משהו מסודר וברור וכמו שהאירו לי (בא'...) קודם-גם יציבות.

תודה רבה

קבצים מצורפים

• Logo.Dolevdesign.jpg
    KB 73.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לדעתי 5 הוא בכיוון מצויין!
רק תבחרי פונט יותר יציב ועבה,
וכן צבע אחיד ולא מעברי צבעים.

• הוסף לסימניות
תנסי אולי אחד מהפונטים המצורפים
(לא יודעת מה המקור שלהם נראה לי חינמיים)

קבצים מצורפים

• fonts.zip
    KB 972.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
תודה איזה כיף גם אני חשבתי על 5...
אני אבדוק פונט ואעלה שוב

• הוסף לסימניות
תודה איזה כיף גם אני חשבתי על 5...
אני אבדוק פונט ואעלה שוב

• הוסף לסימניות
לפני שאני מתעסקת עם הצבעים פה ועושה אנדרלמוסיה-יש סיכוי שיש לי פה איזה כיוון טוב עם הפונטים?!

קבצים מצורפים

• Logo.Dolevdesign.jpg
    KB 58 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
טוב,
צמצמתי מהפונטים והוספתי כמה דוג' צבעים.
זקוקה לעזרתכם הנדיבה!!

תודה על הטרחה ועל תשומת הלב!

קבצים מצורפים

• Logo.Dolevdesign.jpg
    KB 81.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
התקדמות עצומה! כל הכבוד!
לדעתי 1 מצויין,
אני אהבתי את האדום והייתי מחליפה את השחור לאפור (נגיד 70 אחוז)

• הוסף לסימניות
תודה. אני ממש מערכיה וזקוקה לעזרתכם.
העליתי עכשיו בשני גוונים של אדום
ובצד ימין זה עם קו
בצד שמאל זה בלי קו.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם

תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• Logo.Dolevdesign.jpg
    KB 40.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא רואים הבדל בינהם.... (עם קו/בלי קו)
לדעתי התקדמת מאוד יפה, הכיוון האחרון מאוד טוב,
רק שדבר ראשון את האות D תקטיני שתיהיה בדיוק בגובה של 2 השורות ולא יותר גדולה מהם,
ודבר שני, נסי עוד פונטים, מהדוגמאות שהעלת לפני כן, לא ראיתי פונט יותר טוב, תנסי לבדוק עוד, אם כי הפונט הזה לא רע, אבל בכ"ז תנסי עוד...
ואגב, גם אם לא יוצא משהו אל תתייאשי, לוגו בכלל צריך הרבה זמן, מחשבה וניסיון, ק"ו לוגו לעצמך, כי כלפי עצמינו אנחנו תמיד ביקורתיים יותר, ורוצים את הטופ....
הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה