כללי פלייר תשובה -אלול

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות והארות ....

קבצים מצורפים

• פלייר תשובה אלול.2jpg.jpg
    פלייר תשובה אלול.2jpg.jpg
    1.7 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יפה מאד! מעוצב בטוב טעם! את המילה מה הייתי שמה באותו פונט וגודל של המילה סליחה
כך הכותרת תהיה יותר מובנת או שסליחה בקטן ומה התשובה בפונט הבולט,
כמו שזה צריך לקרוא כמה פעמים כדי להבין..

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ויפה
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מדהים איך כל החב"דניקים יודעים לעצב..
אהבתי מאד את הכותרת+ ההערה של מל.
הייתי מבהירה קצת את הכתום שברקע אפילו 10%
הסידור של הטקסט למטה גם יפה, אבל חסר לי משהו בחלק התחתון, מידי ניגודי העומס למעלה והריק למטה.
העבודה יפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

בניגוד למה שכתבו לעיל לדעתי עשית שימוש נכון עם המשקלים בכותרת. היא יוצרת עניין, ומזמינה להמשיך לקרוא את ההמשך..

הקומפוזיציה לא רעה בכלל...
לדעתי התמונה ברקע לא חסרה. והיא לא כ"כ מובנת בשניה הראשונה. כמו"כ נראה לי שזה לא מתכתב עם הדרישות של המותג. כלומר לא זכור לי שראיתי מודעה של חב"ד שעשו שימוש עם רקע באופן כזה... (אולי אני טועה. למרות שיצא לי פעם להציץ לספר מותג).
אפשר אולי למקם אותה בחלק התחתון.

הלוגו מרגיש טוב שם. אבל נראה לי שאם תקבל את ההמלצה שלי לגבי התמונה זה פחות יסתדר שם, ואולי יתאים יותר להגדיל את הסטריפ הכתום למטה ולמקם אותו שם. בלי קשר המספר מגיע כך: 08-000-0000

ושוב, העיצוב נראה טוב מאוד. אם תבצע את שינוים שכתבתי נראה לי שיראה עוד יותר טוב.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;2225752:
מדהים איך כל החב"דניקים יודעים לעצב..
אני רואה שלא רק אני חושב כך לגבי החב"ד-ניקים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה