דרוש מידע פלסטינים ביו''ש, מותר?

• הוסף לסימניות
דחוף כמעט פיקוח נפש!!!
בבנין שלי יש פועלים פלסטינאים.
האם זה מאושר?
כלומר: האם יש דבר כזה להכניס עכשיו פועלי בניה ליישובי יו''ש?
או רק בתנאי מסיום כגון: מאבטח בשכר במקום? או משהו כזה

• הוסף לסימניות
יתכן והם ישראלים.
עקרונית מותר, עם הגבלות, כל מקום והגבלותיו הוא

• הוסף לסימניות
לפנות אל הקבלן ולבדוק האם יש לו אישורים,
אפשר להזמין משטרה והיא תבדוק לבד,
אמור להיות איתם מאבטח.

• הוסף לסימניות
בלילה ב 99.99% מהמקרים אין אישור להכניס פלשתינאים לבניה.
תזמין ביטחון עירוני + משטרה

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי על הישובים ביו"ש המועצה המקומית היא האחרית לקביעת המדיניות בנושא הכנסת פועלים פלסטינאים.
הדבר מותר על פי חוק בתנאי שיש את אישור המועצה המקומית
@יו''ש

• הוסף לסימניות
פלסטינאים- תלוי במדיניות של המועצה והישוב
ישראלים- חופשי
אם יש לכם חשש, תזמינו משטרה.

אסור להם לישון פה אם הם מהשטחים
כרגע הם גם לא יכולים להיות אחרי 4-5 אחה"צ.

• הוסף לסימניות
דחוף כמעט פיקוח נפש!!!
בבנין שלי יש פועלים פלסטינאים.
האם זה מאושר?
כלומר: האם יש דבר כזה להכניס עכשיו פועלי בניה ליישובי יו''ש?
או רק בתנאי מסיום כגון: מאבטח בשכר במקום? או משהו כזה
אם זה בבנין שלך אז הם לא פלסטינים .
מותר להכניס פלסטינים לאתר סגור בלבד +אישור צבאי
כך או שהם שבחים ולא נראה לי או שהם ישראלים כמוך שאז אתם בשוויון זכויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה