פלסטלינה

• הוסף לסימניות
ב"ה

עבודה שביצעתי עבור מישהו.

כל הזכויות שמורות | אין להשתמש בשום אופן.

קבצים מצורפים

• תמונה4.png
    KB 425.9 · צפיות: 44
  • תמונה5.png
    KB 348.9 · צפיות: 31
  • תמונה1.png
    KB 730.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נקי ויפה! פשוט מתוק מאאד!

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!

סתם שאלה, אין בעיה ביצירת דמויות בפלסטלינה? (מבחינה הלכתית)

• הוסף לסימניות
ממש ברמה, לא היכרתי את הסגנון הזה..

• הוסף לסימניות
מקסים. אני מתחברת לדבר האמיתי.

באיזה סוג פלסטלינה השתמשת?

• הוסף לסימניות
יצירתי ומדהים!!!
חוסר הפופרציות הם בכוונה? (אני אוהבת כך...)

נכתב ע"י שירונית;1088150:
סתם שאלה, אין בעיה ביצירת דמויות בפלסטלינה? (מבחינה הלכתית)

???

• הוסף לסימניות
פשוט מהמם!!!!!
עבודה מהממת ומדוייקת...

• הוסף לסימניות
מקסים!
מדהים מה אפשר ליצור מפלסטלינה
איזה כשרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1089319:
מקסים. אני מתחברת לדבר האמיתי.

באיזה סוג פלסטלינה השתמשת?

תודה, עם כל מיני (סופטיגן, פלסטיגן, ועוד) ישנם טויבם יותר וישנם פחות... אך כרגע אני עובד עם 'גיוטו' - פלסטלינה מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה