פמוטים עתיקים...

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?:)

קבצים מצורפים

• DSC_4369e-pic.jpg
    KB 124.5 · צפיות: 16
  • DSC_4368e-pic.jpg
    KB 465 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הראשונה יפה, השניה לא ברורה.

• הוסף לסימניות
הראשונה נראית לי סתמית. דווקא השנייה נראית בעלת פוטנציאל.

• הוסף לסימניות
אפשר לתת ביקורת...?

עתיק - זה לא נראה
יש כאן צבע חזק שמציק בעין, וחשיפה חשוכה שלא תורמת דבר.

אני מבין לאיפה חתרת, אך לא נראה שהגעת לתוצאה המיוחלת. כרגע זה נראה (ותסלחי לי אם זה לא נעים) תמונה סתמית של ויטרינה בבית ללא כיוון צבע וחשיפה.

השניה מעניינת ונותנת פתח לחשיבה, אך שוב הצבע והאנדר מציקים.

• הוסף לסימניות
וואווווווווו על השניה!

• הוסף לסימניות
בשבילך, רק השניה, וצריך תיקון בWB.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;783811:
בשבילך, רק השניה, וצריך תיקון בWB.

מה זאת אומר "בשבילך"?

צולם עם אור טנגסטן: זה הצבע שצריך לצאת. למה לתקן WB?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;784218:
מה זאת אומר "בשבילך"?

צולם עם אור טנגסטן: זה הצבע שצריך לצאת. למה לתקן WB?
טנגסטן היה אמור להוסיף כחול, מה שחסר פה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;784300:
טנגסטן היה אמור להוסיף כחול, מה שחסר פה.

כחול ? :confused:
ואני חשבתי שטנגסטן מוסיף צבע צהוב?!:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה