כללי פנטון זהב

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהשאלה הועלה בעבר אין ספור פעמים...
אך לא הצלחתי למצוא את האשכולות הרלוונטיים.

זקוקה למספר הפנטון הדומה ביותר לגוון זהב. (איכס)

תודה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

חיפשתי בכל האשכולות הנ"ל, ומצאתי גם כמה מקושרים אליהם שעדיין לא תייגו, אבל עדיין לא מצאתי את הפנטון של זהב.

גוון הפנטון היחיד שמוזכר באחד האשכולות -
C871, ממש לא נראה טוב.

אין לאף אחד נסיון עם צבע זה?

אני צריכה גוון לא מדי בהיר, כיון שאמור להיות מודפס על רקע שקוף.

ושוב תודה.

• הוסף לסימניות
c871 זה המספר של זהב אמיתי (מטאלי).

אולי בכיוון של 7510 c אבל אין לי נסיון בהדפסה שלו באופן אישי. (אולי פשוט לדפוס שאת עובדת איתו יש נסיון בזה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;327997:
c871 זה המספר של זהב אמיתי (מטאלי).

אולי בכיוון של 7510 c אבל אין לי נסיון בהדפסה שלו באופן אישי. (אולי פשוט לדפוס שאת עובדת איתו יש נסיון בזה?)

מה עם כל סדרת ה- Pantone metalic. יש למישהו ניסיון עם זה?

למשל 8643C?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;328010:
מה עם כל סדרת ה- Pantone metalic. יש למישהו ניסיון עם זה?

למשל 8643C?

הסדרה הזו היא אכן סידרה מטאלית - כלומר מבוססת על ערבוב של פנטון מטאלי אמיתי. אם את רוצה את יכולה להדפיס בפנטון זהב מטאלי - זה רק יותר יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה