דרוש מידע פניה לעזרת הציבור - מכשיר פלאפון

• הוסף לסימניות
יש נוקיה 215/225 גם יחסית מכשיר טוב
225 - מכשיר גרוע ביותר. מומלץ ביותר לא להתקרב!
מתוכנן מאוד גרוע ולא ידידותי.
איכות שמע - דיבורית ורמקול - גרועה ביותר.
בשימוש באוזניות הצד השני שומע הד באופן קבוע.
מצלמה באיכות של המאה ה- 18.
בקיצור להתרחק!
215 - אני לא מכיר, לפי מה שהבנתי מדובר באותו מכשיר רק ללא מצלמה.

• הוסף לסימניות
בנתיים סי 2 מוכיח שהוא היחיד ששורד ועולה יחסית זול.

• הוסף לסימניות
225 - מכשיר גרוע ביותר. מומלץ ביותר לא להתקרב!
מתוכנן מאוד גרוע ולא ידידותי.
איכות שמע - דיבורית ורמקול - גרועה ביותר.
בשימוש באוזניות הצד השני שומע הד באופן קבוע.
מצלמה באיכות של המאה ה- 18.
בקיצור להתרחק!
215 - אני לא מכיר, לפי מה שהבנתי מדובר באותו מכשיר רק ללא מצלמה.
יש לי גם 225. אכן כדבריך המצלמה באיכות זוועה--אל תבנו עליה!!
לגבי הבעיה של ההד אני שלחתי את זה חזרה לסוכן ששלח למעבדה וסידרו לי את הבעיה וזה נפתר (היה לי את הבעיה ב2 מכשירים). הם החליפו imei וסידרו את זה.

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה למכשיר דור 3 איכותי מאד מבחינת הקליטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה