עזרה פניה מתחננת לבעלי **** **** ו/או בקשה מהציבור להירתם!

מצב
הנושא נעול.
בלת"ק חלקי
אני נהנית מאד שהמוצרים מגיעים כמעט עד הבית
זה בטח מאד משנה בכל אזור מה האפשרויות האחרות וכו'

לגבי הרווח שלהם
פעם הם כתבתו מעצמה של חסד, חושבת שבשנים האחרונות כבר לא
בכל אופן אהבתי שמישהו אמר לי

על משנת.. נאמר מחסד לא מפסידים ....

(נראה לי כבר כמה שנים לא הגבתי באתר)

מה מביא בנאדם להתאמץ לשכנע מישהו לא לקנות במקום שלטעמו מלוכלך או יקר??
היתכן גם שמישהו יכתוב בכזאת התלהבות נגד איזשהו צרכניה/סופר לא אונזערער??
ובכלל, מאיפה מגיע הקטע הזה לחפור האם הם מרויחים הרבה או המון המון, זה עבירה להרויח??

שכנעתם
בהחלט אתחיל לקנות שם

אחלה רעיון זה , לדבר נגד
ואז כולם בעד הנגד ..

ובכלל, מאיפה מגיע הקטע הזה לחפור האם הם מרויחים הרבה או המון המון, זה עבירה להרויח??
לאף אחד לא מעניין כמה השני מרוויח.......
הביאו את זה בשביל לדרוש שרות קצת יותר נורמלי......
גילוי נאות....אני מזמין במשנת רק בגלל שהילדים שלי הולכים....אני לא ידחף/יתכופף...ועוד ישלם על זה.....

לאף אחד לא מעניין כמה השני מרוויח.......
הביאו את זה בשביל לדרוש שרות קצת יותר נורמלי......
גילוי נאות....אני מזמין במשנת רק בגלל שהילדים שלי הולכים....אני לא ידחף/יתכופף...ועוד ישלם על זה.....
מה זה שירות??
זה המכירות השכונתיות, על כל המשתמע...
אם מנהלי התחנות לא מתנהלים נכון, אז צריך לדבר
אבל זה המהות של מכירה שכונתית
להדחף לקחת להתכווץ וכו'.

בחיי לא חשבתי שאני ארכוש בכאלו מקומות...!! היה לי שווה לשלם יותר בשביל המרווח של אושר עד נניח.
אבל הנה, עובדה זה קורה....
גם לדברים כאלו מתרגלים

הם נותנים לך זיכוי למכירה הבאה, זה לא נקרא זיכוי באשראי.
ואם לא הגיע משהו ממש יקר אני רוצה את 300 ש"ח שלי עכשו ולא במכירה הבאה!!
וזה כללי הזיכוי שלהם במוצרי מזון

לקוח יקר
שלום רב,

עודכן זיכוי עבור המוצר שלא נלקח ע"פ הנוהל הבא:
מוצר יבש - זיכוי 80%
מוצרים כמו: קפואים, ירקות ופירות, חלב, לחם, קמח, ביצים וכדו' - זיכוי 50% מעלות המוצר

אין אפשרות להחזיר מוצרי מזון

ואגב בסופר רגיל אם לקוח ישכח מוצר
בדרך כלל אם רשום בקבלה יזכו אותך עליו או יתנו לך לקחת את המוצר מחדש
בין אם הוא בהגדרת מוצר יבש, קפוא וכו'

וזה עוד נקודה למחשבה

מלבד מה שהזכירו כל האחרים את הזיכוי של משנת יוסף במקרה של חוסר במוצר בשעת המכירה שצריך לרשום בדף והאחראי יאשר להם לתת זיכוי כמובן רק לקניה הבאה
ועל הלקוח לעקוב האם בוצע עליו זיכוי או לא
וכפי שרשמו שקורה שלא זוכרים לבדוק וכך סתם אובד לאנשים כספים

וגם מה שכתבו על זיכוי לרכישה במכירה הבאה
שימו לב ללשון החוק

השבת התשלום לצרכן​

• אם העסק מסרב לבטל את העסקה, הצרכן רשאי להגיש תביעה לקבלת ההחזר וכן פיצוי עונשי של עד 10,000 ₪, בהתאם לקביעת בית המשפט.

עסקה לרכישת מוצר או שירות חד-פעמי​

• החזרת התמורה תתבצע במעמד ביטול העסקה, ככל הניתן, או במועד הקרוב לכך, ולא לאחר יותר מ-7 ימי עסקים.
  • התמורה תוחזר בהתאם לאופן התשלום:
    • בתשלום בכרטיס אשראי, העוסק יבטל את החיוב אצל חברת האשראי.
    • בתשלום בכרטיס אשראי כאשר חשבון העוסק כבר זוכה, יושב הסכום במזומן או בצ'ק מזומן, או שהעוסק יודיע לחברת האשראי על ביטול העסקה וזו תזכה את כרטיס האשראי של הצרכן באופן מיידי בסכום החיוב. אם החברה לא יכולה לזכות את הצרכן מפני שלא יכולה להיפרע מהעוסק, חובתו של העוסק להשיב את התמורה לצרכן במזומן או בצ'ק מזומן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה