פסוקאים... כיצד מתפטרים

• הוסף לסימניות
אז זהו!

גם אנו הצטרפנו למשפחת הפסוקאים בישראל, ביתינו הקט החל להתמלא מהם, וזה ממש דוחה!!!

האם יש באמת משהו לעשות נגדם, ריסוס עם אחריות יגדע אותם באבם, או מלכודת כפי שפעם כתב כאן מישהו באחד האשכולות שדנו בעניין?

אנא הבו עצתכם ועזרתכם לפני שאנו נהפוך למיעוט קטן, ברמה סוציולוגית/אקולוגית - בביתנו אנו!

• הוסף לסימניות
לצערי אין שום פיתרון קסם. כאחת שחיה עם פסוקאים כבר שנתיים וחצי - אני יכולה לומר לך שהם חוזרים.
ריסוס עם אחריות - אין כזה דבר. אף מדביר לא נותן עליהם אחריות בגלל העמידות שלהם. אחרי הרבה בירורים הגענו למדביר מאוד מוצלח. יש לו ריסוס מיוחד בשבילם והכי חשוב - הוא מוכן להתעסק איתם. רוב המדבירים לא היו מוכנים להתקרב אלינו.
המדביר ההוא אמנם לא נותן אחריות אבל אם את ממשיכה לראות אותם בכמויות במשך שלושה חודשים אחרי הריסוס - הוא מגיע שוב לרסס.
אנחנו עושים ריסוס מאסיבי בערך 3 פעמים בשנה עם כמה השלמות קטנות כל פעם. אם תרצי פרטים של המדביר - פני אלי באישי.
חשוב לדעת!!!
הפסוקאים מתפשטים במהירות ואם לא מטפלים בהם מיד הם מתרבים לכמות מטורפת שאי אפשר להשתלט עליה, נכנסים לארונות, למיטות ואפילו למקפיא!
בינתיים, איפה שאת רואה פסוקאי - תרססי המון K-600. זה יעיל נגדם בתור עזרה ראשונה.
תבדקי את הספרים שבבית [ספרי קודש, קריאה, ילדים, מתכונים וכו']ו ואת כל הניירת. הם בטח שם בכמויות לכן כדאי לרסס טוב טוב עם K-600.
עוד דבר, תבדקי מה מצב השכנים שלידך. הרבה פעמים שכן מדביק שכן וכדאי לעשות ריסוס כולם יחד אחרת הם יחזרו.
פסוקאים מגיעים מרטיבות. צריך לבדוק איפה יש רטיבות ולטפל בה. הרבה פעמים אחרי בניה ושיפוץ הם גם נמצאים.

• הוסף לסימניות
@שביעית , אני עדיין איתם. לא עזרה לי צביעה ואין הודעות פרטיות
יש מצב שאת מעלה לכאן את הטלפון של המדביר?

• הוסף לסימניות
עוד דבר, תבדקי מה מצב השכנים שלידך. הרבה פעמים שכן מדביק שכן וכדאי לעשות ריסוס כולם יחד אחרת הם יחזרו.
פסוקאים מגיעים מרטיבות. צריך לבדוק איפה יש רטיבות ולטפל בה. הרבה פעמים אחרי בניה ושיפוץ הם גם נמצאים.
יש כזה דבר שיש רק קצת מהם... אני יכולה לראות אחת ל.... כמה שבועות

• הוסף לסימניות
ברוך השם בשנים האחרונות יש לה פתרון מוצלח מאד. וכבר עידכננו בזה את הרב וויא ועוד...
יש כזה דבר שיש רק קצת מהם... אני יכולה לראות אחת ל.... כמה שבועות

תפנו אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה