אחינועם דרייב
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
מומלצת.
תודה רבה מראש!
לא דחוף חרדית.
תודה רבה מראש!
לא דחוף חרדית.
שמעתי עליה דברים טובים.שלום
האם יש המלצות לגבי מיכל פוקס? תודה רבה
היא עוסית ולא פסיכולוגיתיש אחת אלופה קוראים לה נחמי גילרנטר, רגישה ומעמיקה בצורה יוצאת דופן..
היא עובדת כבר הרבה שנים במגזר הציבורי עם המקרים הכי קשים
ופתחה עכשיו קליניקה ליד בני ברק
זה המספר שלה 0508848893
אם צריך, אני יכולה להפנות לממליצות נוספות במייל
rachel18443 שטרודל והמסתעף
עוסית קלינית.היא עוסית ולא פסיכולוגית
תודה!!!!!חוי אברהם מהממת ממש - לצערי אין לי מס' טלפון שלה
גם גיטי גפני מצוינת (ועמוסה)
לא חייבים פסיכולוגית, אבל יש לה את ההכשרה המקיפה והעמוקה ביותר לטיפול - בנ"ל ובכלל.תודה!!!!!
ואגב אני צריכה דווקא פסיכולגית לטיפול בחרדות,
או שמספיק תרפיה באומנות, מוזיקה וכאלה.....??
או בכלל לפנות לתחום אחר? התבלבלתי...
חוי אברהם מהממת ממש - לצערי אין לי מס' טלפון שלה
גם גיטי גפני מצוינת (ועמוסה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים