כללי פסים בייצוא ל-pdf

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג למה זה קורה?
רק מאינדיזיין, ורק ל-pdf.
מן פסים כאלו דקיקים שהם בעצם קוי מתאר של אובייקטים וכו'. לפעמים אפילו של תיבות טקסט.
הענין הוא, שזה לא קיים באמת, רק "בכאילו".
כלומר, כשאני מגדילה ומגדילה את ה-pdf הם נשארים באותו עובי... ולא גדלים ומתעבים כמו כל קו רגיל.
גם בדפוס לא רואים את זה, רק במסך. אבל זה מעצבן.
מישהו מבין?
תודה.

קבצים מצורפים

• 2.JPG
    2.JPG
    KB 8.8 · צפיות: 13
  • לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר?....

• הוסף לסימניות
דווקא מכירה טוב מאד וכבר יודעת שזה לא באמת קיים.
גם אני אשמח לדעת מה גורם לזה ואם אפשר להימנע מזה...

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה לפעמים, אין לי מושג למה...

• הוסף לסימניות
נו, אז איפה המומחים???
גם לי זה קורה לפעמים
למה זה קורה לפעמים???
זאת אומרת, שמשהו גורם לזה פעם לקרות ופעם לא - - -
יש עצה?
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
זה לא יראה בהדפסה
את יכולה גם לבדק ולהגדיל מאד את תצוגת המסמך ותראי שעובי הקוים לא משתנה וגדל עם הקובץ
זה קובץ שסגרת ביצוא לPDF או דרך פוסטקריפט?

• הוסף לסימניות
זה מה שכתבתי בדיוק....
אבל איך אפשר לגרום להם לא להיראות בכלל ולדקור לי בעין?

• הוסף לסימניות
זה קובץ שסגרת ביצוא לPDF או דרך פוסטקריפט?
כי ביצוא ישיר לPDF אין את הקוים האלו, ולהפך..

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא דרך פוסטקריפט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדי שטינמץ;2468736:
זה מה שכתבתי בדיוק....
אבל איך אפשר לגרום להם לא להיראות בכלל ולדקור לי בעין?

הגדרות תצוגה של החלקת אובייקט ב אדובי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה