כללי פסים עדינים, מוזר...

• הוסף לסימניות
חברים יקרים, אני צריך את עזרתכם בדחיפות!!!

אני חייב להוריד עכשיו איזה ספר לדפוס, וכשאני מייצא את הPDF אני רואה שבכל מקום שמיקמתי תמונה רואים חיתוכים עדינים באזור של מסגרת האובייקט. חשבתי שזה לא ייצא בדפוס (כי זה היה חמקמק כזה, פעם הופיע ופעם לא), אבל עכשיו הדפסתי כמה עמודים לנסיון, ואני רואה שזה כן יוצא בדפוס!!!

מה עושים???

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא אמור לצאת בדפוס, אבל במקרים כאלה לפעמים אני מאחדת את התמונה החתוכה עם שכבה מתחת (למשל רקע לבן על כל הדף) ומייצאת כקובץ תמונה (בלי המלל ובלי דברים וקטורים) ואז בד"כ לא מופיע הקו, ואז אני מביאה את הקובץ תמונה המאוחד לאינדזיין במקום התמונה החתוכה שהייתה שם קודם, ואת המלל החי וכו' אני שמה מעל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה גדולה!

גרפיקאים, יש לכם עוד פתרונות?

• הוסף לסימניות
באיזה צורה ייצאת?

• הוסף לסימניות
אל תתייחס למה שהמדפסת הביתית שלך מראה. כי בדפוס הספר עובר ריפ.
מה שכן, תגדיל ב־500% את איפה שיש קוים לבנים, ותבדוק:
במידה והפסים נשארים עדינים, Hairline בלע"ז, זה לא ייצא בדפוס.
במידה והפסים הולכים וגדלים ככל שהזום גדל, זה כן ייצא בדפוס, וזה אומר שלא טיפלת נכון בתמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1742509:
אל תתייחס למה שהמדפסת הביתית שלך מראה. כי בדפוס הספר עובר ריפ.
מה שכן, תגדיל ב־500% את איפה שיש קוים לבנים, ותבדוק:
במידה והפסים נשארים עדינים, Hairline בלע"ז, זה לא ייצא בדפוס.
במידה והפסים הולכים וגדלים ככל שהזום גדל, זה כן ייצא בדפוס, וזה אומר שלא טיפלת נכון בתמונות.

אני מסתכל בPDF וכעת אני אפילו לא רואה את הפסים, ניסיתי גם להגדיל וזה לא מראה לי, אבל בפועל, בהדפסה - זה יצא! הדפסתי בדפוס, לא בבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י evelin;1742676:
באיזה צורה עשית את הסגירה, דרך save as / print ?...

אקספורט. ייצוא.

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה