בקשה פספסתי דרגה לתמ"ת תשפ"ד! מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
בעיה שלא פתורה אצלי- פתאום חשבתי אולי למישהו במעצמת פרוג ה' ישלח עיצה בשבילי....
בתשפ"ד התחלתי בהגשת הבקשה בזמן,אך השלמתי מסמכים ומסמכים (פעם ראשונה שעברתי את כל הבירוקרטיה הזו, שהיתה מסובכת לי...) ופספסתי שורה קטנה- תאריך אחרון להשלמת המסמכים.
במסמך האחרון שנשאר לי להגיש- הופיע לי שהאתר בתחזוקה, עד שהתברר לי שפשוט פספסתי את המועד-היה אפשר להשלים עד לחודש 8 בלבד!!!
הגשתי בקשה לועדת חריגים- שמאשרת רק במצבים רפואיים חריגים בד"כ- ונעניתי כמובן בשלילה.
כעת יש לי חוב עצוווםםם למעון בו שמתי את שני ילדי, כייון שהגענו להסכם ושילמתי להם במשך שנה שלימה רק את סכום הדרגה אותה הייתי אמורה פחות או יותר לקבל.
זה יוצא כ 50,000 אלף שקל חוב!
מה אני עושה??? למישהו יש מושג למי עוד אוכל לפנות? למישהו זה קרה גם??
כל עזרה תתקבל בברכה....תודה!!!

• הוסף לסימניות
בעיה שלא פתורה אצלי- פתאום חשבתי אולי למישהו במעצמת פרוג ה' ישלח עיצה בשבילי....
בתשפ"ד התחלתי בהגשת הבקשה בזמן,אך השלמתי מסמכים ומסמכים (פעם ראשונה שעברתי את כל הבירוקרטיה הזו, שהיתה מסובכת לי...) ופספסתי שורה קטנה- תאריך אחרון להשלמת המסמכים.
במסמך האחרון שנשאר לי להגיש- הופיע לי שהאתר בתחזוקה, עד שהתברר לי שפשוט פספסתי את המועד-היה אפשר להשלים עד לחודש 8 בלבד!!!
הגשתי בקשה לועדת חריגים- שמאשרת רק במצבים רפואיים חריגים בד"כ- ונעניתי כמובן בשלילה.
כעת יש לי חוב עצוווםםם למעון בו שמתי את שני ילדי, כייון שהגענו להסכם ושילמתי להם במשך שנה שלימה רק את סכום הדרגה אותה הייתי אמורה פחות או יותר לקבל.
זה יוצא כ 50,000 אלף שקל חוב!
מה אני עושה??? למישהו יש מושג למי עוד אוכל לפנות? למישהו זה קרה גם??
כל עזרה תתקבל בברכה....תודה!!!
אולי תנסי לפנות לגולדנטל להתייעץ?
אבל לא טלפונית.
תבקשי פגישה.
זה נראה אחרת...

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לפנות לגולדנטל להתייעץ?
אבל לא טלפונית.
תבקשי פגישה.
זה נראה אחרת...
מי זה גולדנטל? איך קובעים איתו פגישה??
בדיוק בשביל זה פרסמתי...אולי בעז"ה יש דרך למישהו למשוך בחוטים.....

• הוסף לסימניות
עשיתי לך בירור.
הכוונה לשלמה גולדנטל מדגל התורה- 03-6762622

פניות הציבור -degelpn @ degel.org.il ( תמחקי את הרווחים)

• הוסף לסימניות
גולדנטל הלשכה שלו זה בכהנמן 86
הוא יכול לעזור לך.

• הוסף לסימניות
הוא יעזור לך
הרבה נעזרים בו.
סליחה- אבל גם אם אני ספרדיה מהדרום?(כביכול מזוהה עם ש"ס??)
או שיש מישהו מוכר שאפשר לפנות אליו גם בש"ס?
או שאהבת ישראל מנצחת בימינו ואפשר לפנות אליו בלי שום קשר?:love:

• הוסף לסימניות
סליחה- אבל גם אם אני ספרדיה מהדרום?(כביכול מזוהה עם ש"ס??)
או שיש מישהו מוכר שאפשר לפנות אליו גם בש"ס?
או שאהבת ישראל מנצחת בימינו ואפשר לפנות אליו בלי שום קשר?:love:
אצלו אהבת ישראל מנצחת תמיד.

• הוסף לסימניות
אצלו אהבת ישראל מנצחת תמיד.
איזה כיף לשמוע בימינו אנשים שבאמת עוזרים מכל הלב ומנצלים את כוחם לטובה. טוב לדעת....נעדכן בתוצאות ובתגובות לסקרנים ולטובי לב שעוזרים כאן....

• הוסף לסימניות
פרוג זה סקרנות לא ?

הבטחתי להשביע את העוזרים הסקרנים/המתענינים.....
לא עדכנתי- כי רק עכשיו חזרו אלי, מהלשכה של גולדנטל-
היה מאוד נדיב ואדיב, שאל כמה פרטים
למרות שחששתי כי אני ספרדיה מהדרום של ש"ס וכ וכ בלה בלה בלה .... ;) )
אמר לי לפנות לנציב תלונות הציבור ואם זה לא יעזור לחזור אליו.
נחיה ונראה- ה' יעזור והכל יפתר...
תודה על העזרה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה