כללי פסקה בעברית עם תווים באנגלית- אינדיזיין

• הוסף לסימניות
שאלה:
נניח שקבעתי סגנון פסקה לשפה הראשית (עברית) וסגנון תו לשפה המשנית (אנגלית).
מה השלב הבא?
האם במהלך העבודה אני אמורה לסמן אחת אחת את כל המילים באנגלית (זה המון) ולהחיל עליהן את סגנון התו המיוחד, או שאני יכולה לגרום לזה שסגנון הפסקה ״יכלול בתוכו״ את סגנון התו האנגלי? כלומר, ברגע שפסקה מוגדרת לי בסגנון "עברי", מייד הטקסט האנגלי שבתוכה מקבל את סגנון התו "אנגלי"?

תודה
ליאור

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר בתוך הסגנון, Grep Style ש"יתפוס" את כל התווים באנגלית [\u\l] וייתן להם את סגנון התו הרצוי. עדיף לעשות שורת GREP טיפה יותר משוכללת כדי שגם הרווחים שבין המילים באנגלית יקבלו את אותו סגנון.
קוד:
([\l\u])+ ?(\1)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאורד;1358159:
שאלה:
נניח שקבעתי סגנון פסקה לשפה הראשית (עברית) וסגנון תו לשפה המשנית (אנגלית).
מה השלב הבא?
האם במהלך העבודה אני אמורה לסמן אחת אחת את כל המילים באנגלית (זה המון) ולהחיל עליהן את סגנון התו המיוחד, או שאני יכולה לגרום לזה שסגנון הפסקה ״יכלול בתוכו״ את סגנון התו האנגלי? כלומר, ברגע שפסקה מוגדרת לי בסגנון "עברי", מייד הטקסט האנגלי שבתוכה מקבל את סגנון התו "אנגלי"?

תודה
ליאור

כן. עדיף להמנע מסגנונות GREP מיותרים. אבל אפשר לעשות חפש/החלף GREP כמו כשתבו (זאת אומרת, במקום סגנון GREP, חיפוש GREP).

אגב, לרוב קבצים שמגיעים מ-וורד מוגדרים כבר עם השפה הנכונה, כך שמספיק לחפש את השפה והחיל עליו את הסגנון תו הרצוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה