פס קול- שדה תעופה

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות לפסקול של שדה תעופה ישראלי כשברקע שומעים את הכרזות של זמני ההמראות והנחיתות.

• הוסף לסימניות
אה... בנוסף, הייתי שמחה לקבל מנגינה דינמית מרגשת (שתתחיל שקט ותקבל עוצמה בהמשך) המנגינה אמורה לשמש פסקול לסצנת מפגש דרמתית. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MALKI620;969434:
אה... בנוסף, הייתי שמחה לקבל מנגינה דינמית מרגשת (שתתחיל שקט ותקבל עוצמה בהמשך) המנגינה אמורה לשמש פסקול לסצנת מפגש דרמתית. תודה מראש.

יש שגיאה בהעלאת קבצים,
שלחתי לך למייל

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה רבה על הקבצים, עזר לי מאוד.

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה, מישו??

• הוסף לסימניות
פס קול של שדה תעופה

• הוסף לסימניות
שלום. אני צריכה פס קול כזה בשביל הצגה. תוכלי לתתלי או להגיד לי היכן אני יכולה להשיג תודה

• הוסף לסימניות
---

קבצים מצורפים

• Airport Crowd.mp3
    KB 237.4 · צפיות: 206
  • AIRPORT IN-LR.wav
    KB 736.9 · צפיות: 209
  • AIRPORT XT-LR.wav
    KB 842.1 · צפיות: 199
  • LANDNG FLD-LR.wav
    3.2 MB · צפיות: 187

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה