התייעצות פעוט שפתאום צורח במעון שעות ללא כל סיבה-מה עושים?

• הוסף לסימניות
וואלה יותר טוב!! עשה פרצופים שעה ואז הצטרף למסיבת יומולדת של חבר כאילו כלום
נראה לי שברגע שפותחים אשכול מתוסכל בפרוג הבעיות נפתרות..
(למי שזוכרת את האשכול הקודם על הילד הזה-שלשולים שלא נגמרים, ככה זה עבד גם שם :) )
ב"ה איזה כיף לשמוע!!

• הוסף לסימניות
כתבת שהוא גמל את עצמו לא מזמן. אולי זה קשור?
נקודה למחשבה.

מה זאת אומרת?
גם חשבתי על זה.
בעצם זה איזשהו שינוי רציני שהוא עשה לאחרונה
ויכול להיות שמשהו עם זה לא עובד לו טוב במעון ולכן זו התגובה.
(גמילה לילד היא סוג של אירוע ריגשי, ואם עד עכשיו הוא היה ילד חלק ופתאום התחיל לבכות ללא סיבה במעון בודקים מה האירועים שהיו לאחרונה לידת אח, מעבר דירה וכו', וגמילה בהחלט נחשבת כאירוע.)

• הוסף לסימניות
בזכות אחת המשתמשות בפרוג(שלצערי אני לא זוכרת מי זאת כדי לפרגן לה) שנתנה לי כיוון לבדיקה אחרת לגמרי ממה שהרופא הציע.
אפשר לדפדף באשכול ההוא ולחפש שם את התגובה שלה.

• הוסף לסימניות
האמת אני גם לא כזה מתמצאת
אבל יכול להיות שאפילו נכנסה לו טראומה מפעם אחת של צעקות בגן
או מכלב בדרך
או מנפילה ממגלשה
סתם לשם הדוגמא כמובן...
ומבחינתו זה עונש להיות במקום הזה כי הוא מפחד.
לגבי איזו שיטה זה כבר בחירה שלך
מה שכן שלשת המימדים / מח אחד לא עולה כזה יקר לנסות כי בד"כ
רואים שינוי מהיר.
אבל אני אומרת לך את זה לא מניסיון אישי בכלל, רק ממה ששמעתי.
חבר'ה לא להסחף
גם אם היה כלב נובח
חבר צורח
גננת בלי כח
ופעוט חסר מנוח
לא צריך לרוץ לטיפול רגשי.
רגע.
קחי נשימה עמוקה.
האמיני בו שיתגבר על זה
ובעיקר תהיי שלמה עם עצמך שהוא במקום טוב ומטופל כמו שצריך
אם לך יהיה אמון בו ובצוות
ולא תבהלי מהשאגות
זה
בעזרת ד'
יעבורררררררררר

• הוסף לסימניות
ממליצה על שלושת המימדים - כתבת שאת לא מאמינה אבל לא תפסידי מלנסות. יש לי המלצה על מישהי באישי
אם הוא צורח בטח הוא לא אוכל ארוחת בוקר... תביאי לו סנדביץ על הבוקר. זה מה שהציל את הבן שלי . שהיה בוכה לא היה אוכל ואז היה ממשיך לבכות כי היה רעב.... גלגל
אשמח לשמוע ממך שאישי על המלצה על שלושת המימדים ועוד שאלה, יש לך אפשרות לשלוח לי?

• הוסף לסימניות
עשינו את זה. באמת בשיחה הוא נרגע אבל מייד אחר כך חזר לשאגות.

תודה לכולם על העצות!! לקחתי חלק ליישום מיידי מקווה שיעזור.
ממליצה לך להתייעץ עם מנתח/ת התנהגות.
צריך צפיה מאד מסיבית מה בנקודת הזמן מהווה טריגר להתפרצות.
בנוסף הייתי צופה (כחלק מתהליך הצפיה והניתוח) במצלמות של פרק הזמן לפני שהחלו ההתפרצויות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב"ה יחסית כן.
עדיין יש קצת קושי בבוקר אבל הרבה יותר טוב.
עשינו טיפול דרך האבא+שיחות הטרמה כל יום(יש דקלום שלו כבר מתוך שינה שאמא הולכת לעבודה ובאה בצהריים חחח)
תודה לכולן!
ברוך ה', כיף לשמוע.
שיהיה רק טוב ועוד יותר טוב ו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה