- הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי גםאפשר ודאי ובשמחה רבה
לצורך כך אני צריכה אימות טלפוני
תתקשרי אלי (או תכתבי לי במייל טלפון ואחזור אליך)
0583288277
אפשר גם עכשיו![]()
את יכולה לשלוח לי גםאפשר ודאי ובשמחה רבה
לצורך כך אני צריכה אימות טלפוני
תתקשרי אלי (או תכתבי לי במייל טלפון ואחזור אליך)
0583288277
אפשר גם עכשיו![]()
את יכולה לשלוח לי גם
איך ניתן לקנות את זה?שגית בלסון השיקה השבוע סדנא מקוצרת של 11 סרטונים(חלק תרגילי אימון וחלק תאוריה) ב-79 ש"ח בלבד!!
תלחצי על המילה תקבלי דף נחיתה של הרכישהאיך ניתן לקנות את זה?
שוה?השיקה השבוע סדנא מקוצרת של 11 סרטונים(חלק תרגילי אימון וחלק תאוריה) ב-79 ש"ח בלבד!!
מאוד!!!שוה?
מומלץ?
מאד מאד,שוה?
מומלץ?
חסום בנטפרי. יש פתרון?מאוד!!!
יש לה את הסרטון הזה לדוגמא תנסי תיראי אם את מתחברת
היא כל הזמן מוסיפה עוד ועוד שיעורים כך שאני הצטרפתי לתוכנית לפני למעלה משנה וכל הזמן יש חדש...
אם את רוצה אני יכולה להוריד ולשלוח לך תשלחי לי מיילחסום בנטפרי. יש פתרון?
תשלחי מייל למשרד ישלחו לך קישור פרטיחסום בנטפרי. יש פתרון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים