מידע שימושי פעילות ימי החופשה בעיר אשדוד

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח אם מישהו מאשדוד יוכל להעלות לכאן את החוברות של הפעילויות,
גם של מאוגדים וגם של מעגלים.

• הוסף לסימניות
אף אחת מהם לא רלוונטית.
יש מעלה, מאוגדים והמרכז למורשת. לא ידוע לי על מעגלים.
הבנתי שהכרטיסים נגמרו עוד לפני או ברגע שהחוברות הגיעו לתיבות הדואר של התושבים.
בכל מקרה, היה פרסום של החלקה על הקרח באחד העיתונים ובטעות זרקנו את העיתון. אם מישהו יודע אם נשאר כרטיסים ואפשר לקנות אני אשמח.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע מתי הפאנל הפוליטי עם פרוש ואייכלר, ואם יהיה אפשר לקנות כרטיסים במקום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אף אחת מהם לא רלוונטית.
יש מעלה, מאוגדים והמרכז למורשת. לא ידוע לי על מעגלים.
הבנתי שהכרטיסים נגמרו עוד לפני או ברגע שהחוברות הגיעו לתיבות הדואר של התושבים.
בכל מקרה, היה פרסום של החלקה על הקרח באחד העיתונים ובטעות זרקנו את העיתון. אם מישהו יודע אם נשאר כרטיסים ואפשר לקנות אני אשמח.
ממש לא.
המערכת נפתחה להזמנות רק כמה ימים אחרי שהחוברות חולקו.

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיסים לוולטר פארק מחר (מטעם המרכז למורשת) למי שמעוניין בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה