פעילות מעניינת לש.ב.

• הוסף לסימניות
אני מלמדת תורה בקיאות בי"א.
חשוב לי מאד שהבנות תחזורנה על החומר בבית ויהיה להן נחמד. (זה המקצוע הכי מושקע שלי כמעט... המטרה שלי להאהיב עליהן מקצועות קודש)
אתמול נחה עלי הרוח והכנתי להן תפזורת שבה הגדרות של פסוקים מהחומר של השיעור. והפסוקים המתאימים הוחבאו בתפזורת.
הן ממש נהנו מהרעיון... ולא יכלו להתאפק- כבר בשיעור שאחריו מצאתי שאני מלמדת מס' זעום של בנות והשאר פותרות את התפזורת...
יש לכם עוד רעיונות חמודים??
(מה שהן צריכות לדעת זה מקרא והסברי מילים קשות. אנחנו "מריצות" חומר ולכן חשוב לי שהן תחזורנה בבית...)

בקיצור- הבו רעיונות...

• הוסף לסימניות
שאלות/חידות שהתשובות הן לפי סדר הא"ב
אפשר גם לתת להן להכין בעצמן את החידות.
להכין לוח קיר, ובכל פעם שמוצאים בחומר איזה לימוד, לתת לבת להדפיס ו/או לאייר אותו ולתלות.

באופן אישי, נראה לי קצת לא מכובד שבנות בי"א פותרות תשבצים ותפזורות בתורה, אבל אם זו הרמה שלהן. אולי צריך להכניס יותר חיות בשיעור עצמו, ואז יצטרכו לחזור פחות בבית.

אני חלילה לא מתכוונת להעביר ביקורת ולומר שאינך מלמדת טוב. אבל לאף אחת זה לא מזיק אם היא עוצרת להתרעננות, לחפש מדרש חדש, להכין דף סיכום חדש ומענין, וכדומה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1125789:
שאלות/חידות שהתשובות הן לפי סדר הא"ב
אפשר גם לתת להן להכין בעצמן את החידות.
להכין לוח קיר, ובכל פעם שמוצאים בחומר איזה לימוד, לתת לבת להדפיס ו/או לאייר אותו ולתלות.

באופן אישי, נראה לי קצת לא מכובד שבנות בי"א פותרות תשבצים ותפזורות בתורה, אבל אם זו הרמה שלהן. אולי צריך להכניס יותר חיות בשיעור עצמו, ואז יצטרכו לחזור פחות בבית.

אני חלילה לא מתכוונת להעביר ביקורת ולומר שאינך מלמדת טוב. אבל לאף אחת זה לא מזיק אם היא עוצרת להתרעננות, לחפש מדרש חדש, להכין דף סיכום חדש ומענין, וכדומה.
בהצלחה!

אסביר לך-
השיעור דווקא מלא חיות. אנחנו מתארים ומספרים את העניינים, ואח"כ רואים אותך בתוך הפסוקים. בגלל שהשורה האחרונה היא הבגרות שהן תעבורנה- חשוב לי שינון של המילים והביטויים הקשים-והסברם.
בתחילת שנה חילקתי שיכפולי עבודה לבית ובד"כ כלל הבנות השלימו אותם... אבל השגרה עושה את שלה וכולם אוהבים גיוון.
שכפול שמסכם מחדש את החומר- למה שהן תקראנה אותו בבית? לבחון כל שיעור? אני מעדיפה במקצועות אחרים. לכן אני מחפשת שיעורי בית ש"כיף" להכין אותם.
ולדעתי- בכל מסגרת לימודים, גם ברמה רוחנית גבוהה- אוהבים גיוון ורענון.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• גימטריות.zip
    KB 62 · צפיות: 23
  • חידון חג החנוכה החדש והפתרון - כסלו תשעב.zip
    KB 29.1 · צפיות: 23
  • חידון תפזורת חג החנוכה החדש והפתרון - כסלו תשע.zip
    KB 16 · צפיות: 23
  • חידון תפזורת חג החנוכה ופתרונה .zip
    KB 7 · צפיות: 18
  • חידון תפזורת חג חנוכה החדש והפתרון - כסלו תשעא.zip
    KB 25.7 · צפיות: 27
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • כל התפזורות חלק א .zip
    KB 225.6 · צפיות: 0
  • כל התפזורות חלק ב .zip
    KB 134 · צפיות: 27
  • משנה אות משנה משמעות - עם מראי מקומות מהתנך .zip
    KB 40.2 · צפיות: 24
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יש שם עוד ועוד נושאים, תמיד טוב שיהיה בצד!

קבצים מצורפים

• שעשועונים ומשחקי מילים.zip
    KB 111 · צפיות: 0
  • תשבצים נבחרים ביותר.zip
    KB 153.7 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה