עזרה פצעים לבנים בפה ובלשון מה עושים???

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי,
לקחת מיץ לימון טרי ולשפשף חזק את הפצע עם חתיכת בד,
זה כואב מאוד, אך מיד לאחר מכן, הפצע עובר ונעלם,
מומלץ לתת למישהו אחר לעשות את זה,
כי בעל הפצע לא יעמוד בכאב והוא לא ישפשף מספיק חזק.

• הוסף לסימניות
טוב אז אני סובלת מזה באופן כרוני ברמה שלא תמצאי אותי יותר מיום בלי אפטות בפה, בעיקר כשאני לועסת מסטיק וכשמתחילה אחת זה עובר לי בתוך הפה ויכול להגיע לכמות של 20 אפטות בפה!!!!!!!!!סיוט!!!!!!!
מה שאני באה לומר לך זה להשתמש באורקורט E מגעילה אבל אין כמוה!!!!!!1

• הוסף לסימניות
לצחצח את הלשון עם משחה- לי זה עוזר

• הוסף לסימניות
עזרה לטווח ארוך בזה:
זה בד"כ מגיע מחוסר ויטמין B 12

• הוסף לסימניות
יש משחה טבעית שמאד מאד עוזרת,
לא בשביל אפטות קטנים,אלא לפצעים גדולים שמכאיבים נורא (למי שיודע מה מדובר ,מבין איזה כאבים זה ל"ע)
יש משפחת זלצמן ברמת אלחנן מוכרים משחה טבעית במחיר עלות-זה משהו מדהים מאד -
טלפון שלהם:05041-35111

• הוסף לסימניות
יש משחה טבעית שמאד מאד עוזרת,
לא בשביל אפטות קטנים,אלא לפצעים גדולים שמכאיבים נורא (למי שיודע מה מדובר ,מבין איזה כאבים זה ל"ע)
יש משפחת זלצמן ברמת אלחנן מוכרים משחה טבעית במחיר עלות-זה משהו מדהים מאד -
טלפון שלהם:05041-35111

אתם מתכוונים למשחה הצהובה??
כי באתי להגיד בדיוק שמנסיון היא עוזרת פלאים.

• הוסף לסימניות
עכשיו שמעתי בבית מרקחת שיש ב45 שח תרסיס שטוב לזה

• הוסף לסימניות
פעם התפרסם בפטנט רשום בהמודיע להשתמש
במיץ תפוחי אדמה.
בדרך כלל כשמכינים קוגעל יש המון מים

• הוסף לסימניות
מלח מאוד עוזר!

• הוסף לסימניות
זה כמו שקיבלתי עצה להשים בפה מים רותחים ישר מהקוקומום..
זה עוזר פלאים.. שוכחים מהאפטות מרוב הכויות שמקבלים ל"ע.
כל העצות של מלח,וכו' שורף כ"כ עד ששוכחים מהאפטות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה