דרוש מידע פקחום - שסתום חשמלי לדוד שמש

• הוסף לסימניות
מבררת על המערכת הזו, מישהו מכיר?
יש לנו בעיה בדוד שמש בבניין משותף ודי חדש, אנחנו גרים בקומה נמוכה בבניין רב קומות
וגם כשהבוילר דלוק להמון זמן, קורה שפתאום באמצע מקלחת עם מים רותחים, פתאום נגמרים המים והופכים לקרים קרח!
אפילו שהבוילר עדיין דולק

אשמח לשמוע אם יש רעיונות אחרים לפתרון

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת על זה, מאד,
(נתקלתי היום באתר שלהם כשחיפשתי בגוגל מה עדיף - חימום מים ע"י גז או חשמל)
אשמח לכל מידע בנושא ומשהו שיעשה לי סדר אחת ולתמיד,
כי גם אצלנו הבוילר יכול לדלוק שעות, ואחרי מקלחת או שתיים, המים פושרים כאילו הדליקו אותו הרגע.

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת על זה, מאד,
(נתקלתי היום באתר שלהם כשחיפשתי בגוגל מה עדיף - חימום מים ע"י גז או חשמל)
אשמח לכל מידע בנושא ומשהו שיעשה לי סדר אחת ולתמיד,
כי גם אצלנו הבוילר יכול לדלוק שעות, ואחרי מקלחת או שתיים, המים פושרים כאילו הדליקו אותו הרגע.
אולי כדאי שתבדקו לכמה מעלות מכוון התרמוסטט.

• הוסף לסימניות
מישהו התקין אצלו? יכול להמליץ?

• הוסף לסימניות
אצלי היתה בעיה דומה וגיליתי שהטרמוסטט של הדוד היה מכוון על נמוך, העליתי אותו והבעיה נפתרה.

• הוסף לסימניות
אם פתאום נגמר המים חמים ...נשמע כמו תקלה במערבל המים ...מצוי מאד בחימום משותף . לגבי השאלה מה עדיף גז או חשמל ודאי שמבחינת נוחות ופינוק אין כמו גז תמיד יש מים חמים במהירות ללא שום הגבלות וכדומה אבל מבחינה כספית חימום מים בגז הרבה יותר יקר משמעותית מניסיון אני אומר. מקווה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה