• הוסף לסימניות
מדי פעם אני לא מצליח להדפיס
ויש לי הרגשה שזה קורה כל פעם שמתקבל פקס באותו יום אי אפשר להדפיס
נראה הגיוני?
ומה אפשר לעשות?
דגם hp 2645
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות קשר, צריך להבין יותר את הבעיה ולבודד מתי זה קורה,....

• הוסף לסימניות
תודה
לאיזה כיון לחתור?
במה להתמקד?
אחרי מה לעקוב?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לשים לב מתי קורית התקלה.
האם יש איזשהי הודעת שגיאה.
וכדו'
כל סימן יעזור כאן

• הוסף לסימניות
1.זה קורה מתי שאני רוצה להדפיס:mad:
2.אין שום הודעה:mad:
3.מספיק סימנים?
ותודה רבה!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
ניסית להוציא דף בדיקה מהמחשב?
Test page

• הוסף לסימניות
תנסי להתקין מחדש
יתכן שמשהו בהתקנה לא בסדר

• הוסף לסימניות
גשי להתקנים ומדפסות בתפריט התחל שם לחצי כפתור ימני על המדפסת > מאפיינים ושם חפשי "דף בדיקה" \ test page

• הוסף לסימניות
גילתי
כשאני פותח פי די אף בווינדוס 10 זה נפתח לי באינטרנט החדש של ווינדוס 10
ושם אי אפשר להדפיס
מה אפשר לעשות
תודה
חיים.

• הוסף לסימניות
גילתי
כשאני פותח פי די אף בווינדוס 10 זה נפתח לי באינטרנט החדש של ווינדוס 10
ושם אי אפשר להדפיס
מה אפשר לעשות
תודה
חיים.
א. אפשר להדפיס. קונטרול+P
ב. אפשר לפתוח דרך תוכנות אחרות. ואם לא מותקנות אפשר להוריד חינם של אדובי. חיפוש בגוגל adobe reader.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה