• פותח הנושא grint
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נתקעתי בלי פקס ואני צכה להעביר 2 קבצים הערב,
אולי למישהו מכם יש מייל ואוכל לשלוח לו ?
המון תודה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המון תודה,
הם טוענים שזה יהי רק עוד שעה ,
מקוה שזה בסדר, ואמין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grint;417898:
המון תודה,
הם טוענים שזה יהי רק עוד שעה ,
מקוה שזה בסדר, ואמין
זה בסדר... ניסתי פעם ובאמת תוך שעה הפקס הגיע ליעדו...
אל דאגה...

• הוסף לסימניות
תודה,
יש הבדל בסיומת הקבצים? PDF. JPEG

• הוסף לסימניות
כתוב שם בדרך כלל איזה פורמטים טובים
לפי איך שאני זוכר יש פריבילגיה מיוחדת למי ששולח בפורמט של אופן אופיס ולא של מיקרוסופט (מפעיל האתר הוא לינוקסאי מן המיניין)
PDF נשלח
אני לא יודע לגבי פורמטים אחרים

• הוסף לסימניות
טוב, זה לא הולך לי, יש למישהו פקס להעביר 2 דפים?

• הוסף לסימניות
את יכולה לקחת את הקובץ ולהוסיף אותו כתמונה בתוך קובץ וורד, ולשלוח את קובץ הוורד, כך זה ישלח מהר, אני שלחתי דרך אתר זה המון פקסים, והיה נוח ופשוט ביותר!

• הוסף לסימניות
יש כנראה בעיה באתר, יש למשהו פקס זמין? לשלוח 2 דפים?
תבורכו!

• הוסף לסימניות
תשלחי אלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה