בקשה פקקים של "קוקה קולה"

• הוסף לסימניות
איך משיגים פקקים של קוקה קולה [בערך 40 פקקים] לתחפושת.
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
תתקשרו לקוקה קולה אולי בכייף הם יתנו לכם
או שעוברים בין המחזריות ומורדים מבקבוקים,
רק שזה קצת מגעיל;) אז תשטפו את זה.

• הוסף לסימניות
איך משיגים פקקים של קוקה קולה [בערך 40 פקקים] לתחפושת.
תודה רבה מראש
תפנו לקוקה קולה ותגידו להם שאתם רוצים להתחפש לקוקה קולה.
חברה שלי עשתה את זה, והם שלחו לה כמה עטיפות של בקבוקים והמון פקקים.

• הוסף לסימניות
תפנו לקוקה קולה ותגידו להם שאתם רוצים להתחפש לקוקה קולה.
חברה שלי עשתה את זה, והם שלחו לה כמה עטיפות של בקבוקים והמון פקקים.
הייתי שם היום וגם דיברתי איתם בטלפון, והם לא נותנים
אשמח אם תבררי לי מי נתן לה או טלפון שהיה לה.
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
מצלמים מ6 בבוקר עד 12 בלילה באזור קוקהקולה בבני ברק ומקבלים הרבה הרבה יותר מ40 פקקים ...
;)

• הוסף לסימניות
הייתי שם היום וגם דיברתי איתם בטלפון, והם לא נותנים
אשמח אם תבררי לי מי נתן לה או טלפון שהיה לה.
תודה רבה רבה
אז הם כנראה שינו מדיניות.
זה היה לפני כמה שנים טובות. עד כמה שזכור לי היא ספרה שהיא התקשרה לשירות לקוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה