פרגולה- איזה צבע הולך היום?

• הוסף לסימניות
לבן מאד אופנתי עכשיו
1.נראה לי שמהר מאד מאבד מיופיו כי מתלכלך וכו.
2.כשזה לא אופנתי זה נראה נורא מה זה לצבוע דבר טבעי בצבע מלאכולי.

תמיד כדאי לבחור משהו שנראה טוב לאורך זמן עם אופנות משתנות.

• הוסף לסימניות
צבע זה עניין של טעם
לפני התקנה מומלץ לצבוע
אך הצביעה צריכה להעשות לאחר קידוחים פולשים

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שלבן מאד יפה.
אם לא מתאים מבנה אז אולי צבע ניקל.(פרגולת אלומיניום)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלבן ממש יפה.
אולי יש אופציה לצבוע בלכה על העץ.
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלבן ממש יפה.
אולי יש אופציה לצבוע בלכה על העץ.
מישהו מכיר?
לכה בלבד לא תחזיק מעמד כמו צבעים עם גוון כמה שיותר אטום שחוסמים מקרינה.
יש לכות עם תוספת רכיבים UV, אין לי נסיון עם זה.

• הוסף לסימניות
צבע על בסיס מים עם יוצא הכי יפה עם מערבבים את זה עם עוד מים אז נשאר הצורה הטבעית של העץ +הצבע שבחרת (ניתן לגוון את הצבע בטמבור)
מחזיק בשמש ומים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם זה נכון שלפרגולה לבנה פחות מתקרבים חרקים כמו לפרגולה בצבע חום? (בלי קשר שתאורה גורמת לזה)

• הוסף לסימניות
כדאי למבוע בצבע שנקרא יאכט ורניט
יש את זה בשמות גנריים לחברות שונות

• הוסף לסימניות
צבע לבן אכן מתלכלך עם הזמן
ועדיין יש משהו יפה ונקי מאד בבהיר
הפתרון לזה הוא צבע שמנת עדין/ אפור בהיר וכדו' שעדיין משאירים מראה בהיר אך עמידים יותר מפני מראה מלוכלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה