כללי פרויקט גמר שלי ב'פרוג' > עימוד באינדי'

• הוסף לסימניות
בע"ה

אמור להיות פתוח ברימון:

http://admini.ath.cx/flashes/files/Gmail/tov.pdf

הקורס בהנחיית עדי רביד.

והעלאתי לפרוג - בר אוריאן 'גילה' לי שאפשר להעלות זיפים בגדלים גבוהים יותר.
שאלה להנהלה- למה א"א להעלות INDD? ולמה הגדלים כ"כ זעומים?

קבצים מצורפים

• ריח טוב.zip
    2 MB · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
נראה מקסים!!!!!!!!

אהבתי מאוד!

בכוונה אין ריווח בין הפסקאות, ואין זיח??

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומושקע

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
אגב, הישור לימין ולא בבלוק הוא מכוון?
זה 'מודרני' היום?

• הוסף לסימניות
בכוונה אין ריווח בין הפסקאות (הצמדות קווי בסיס של 12 ולא של 6).

היישור לא לשני הצדדים הוא בכוונה, לתת יותר אוויר (אם כי נעשה שימוש במנגנון היישור של התוכנה לעניינים אלו). גם שיחת השבוע לא מיישר לשני הצדדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;586910:
בכוונה אין ריווח בין הפסקאות (הצמדות קווי בסיס של 12 ולא של 6).
למה???

• הוסף לסימניות
יפה מאד, כדאי לשים לב בעמוד השער בצד ימין למטה השם תל אביב התפצלה לשתי שורות.

• הוסף לסימניות
נראה מעולה!

בשער: ה"בעזרת ה' יתברך" נבלע בתמונה

• הוסף לסימניות
בגדול - עבודה יפה.
כמה הערות שבכל זאת נראות לי די חשובות:
1. לא נראה לי שהפונט טיפוגרף הוא הפונט המתאים לטקסט רץ. הייתי בוחר במשהו מסורתי וזורם יותר: נרקיסים - פרנקריהל וכדו'. לשחק עם כתבים עיצוביים שטכנית לא רצים בעין - זה לא דבר כדאי.

2. עשית נכון שבנית גריד למגזין, אולם בכל זאת כדאי גם לשבור אותו מפעם לפעם על מנת ליצור עניין:
חלק מהתמונות למקם בצורה מעניינת יותר מאשר בבלוק. כותרות לא חייבות להיות זהות בכל כתבות המגזין (אם תשים לב, בדר"כ אין עיצוב זהה לכל כותרות המגזינים).

3. גודל הפונט של הטקסט הרץ נראה לי גדול מידי.

4. אישית, לא אהבתי את היישור לימין במקום יישור מלא. אולי בפונט אחר זה היה נראה טוב יותר. לא בטיפוגרף.

5. בפרסומת למכונית יש קו שעולה על הטקטס. שים לב.

6. ריבוי הצבעים עושה לי קצת בלאגן בעיניים. האם ניסית פחות צבעים ויותר גוונים של אותו צבע?

7. העמוד האחרון בחוברת די מבולגן. אולי כדאי לחשוב על עיצוב אחר שלו.

אבל בסה"כ - עבודה יפה ומושקעת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;587691:
בגדול - עבודה יפה.

4. אישית, לא אהבתי את היישור לימין במקום יישור מלא. אולי בפונט אחר זה היה נראה טוב יותר. לא בטיפוגרף.

מחלוקת עתיקה בין מגזינים חילונים למגזינים חרדים. במגזינים החילוניים, מקובל מאוד יישור לימין, במגזינים החרדים זה פחות מקובל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;587694:
מחלוקת עתיקה בין מגזינים חילונים למגזינים חרדים. במגזינים החילוניים, מקובל מאוד יישור לימין, במגזינים החרדים זה פחות מקובל.

בהחלט, עם פונט אחר, אולי דק יותר, צר יותר וזורם יותר - כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;587558:
כי זה מה שהחלטתי..

חשבתי שאולי זה נעשה מודרני...

זה מאוד לא נוח לקרוא כך, מה גם שאין זיח, הכל נראה כגוש אחד גדול ומאיים.

• הוסף לסימניות
העבודה מדהימה!!!
*החץ למחשבון לא במקום
* בתמונה של הרכב יש קו לבן ארוך החותך אותיות

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד.
יש כמה גליצ׳ים קטנים (שעל חלקם העירו כאן) אבל בכללי התוצאה מקצועית ויפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;587694:

יישור מלא בלועזית נדמה לי זה נדיר מאוד, זה נותן תחושה כבדה של ספר קריאה עמוק.
נראה לי שהטיפוגרפיה העברית השונה משנה משהו בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה