פרויקט יוצר-רשמים

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי שמחה לקבל
אוי איך שאני מתחרטת שלא השתתפתי
בפעם שכן השתתפתי זאת הייתה חוויה של סיפוק מאומנות משהו שלא קורה כל יום
הייתי אז כל כך עמוסה אבל עדיין חבל :(
מקווה שבקרוב יהיה עוד כי יש לי עכשיו קצת יותר זמן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני מקווה ממש ששלחתי לכל מי שביקשה.
מי שלא- בבקשה שתשלח מייל למייל של הפרויקט
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ותבקש שנשלח לה.
כמו"כ מי שרוצה להיכנס לרשימת התפוצה לקבלת עידכון על קול קורא לפרויקט הבא, הזמנה לערב וכו' שתשלח לנו גם כן מייל.

רחלי

• הוסף לסימניות
תודה רחלי (קשה לתייג אותך חבל)
הקטלוג מדהים ומעורר השראה !
תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
מתמונה אחת רואים שמדובר במשהו בסדר גודל. כל הכבוד על היוזמה.
עושה חשק גדול להתאמץ ולהשתתף...
שולחת בקשה למייל שצרפת. ותודה מראש.

• הוסף לסימניות
מתמונה אחת רואים שמדובר במשהו בסדר גודל. כל הכבוד על היוזמה.
עושה חשק גדול להתאמץ ולהשתתף...
שולחת בקשה למייל שצרפת. ותודה מראש.
תודה שרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה