כללי פרויקט עיצוב משחק

• הוסף לסימניות
היי!!
קבלתי פרויקט מחנות צעצועים גדולה, בנושא בעלי חיים בעולם. הפרויקט כולל:
-בניית לוגו/שם למשחק
-הדמיית האריזה של המשחק
-בניית אלבום המכיל את כלללל החיות שהם יביאו לי (לפי מה שראיתי בחטף מהרשימה-יש שם כמה עשרות...)
שבכל עמוד תהיה קבוצת חיות ועל כל חיה מידע קצר עליה,שהם גם יתנו לי.
את התמונות של החיות אני צריכה לקנות מאיזשהו מאגר תמונות.
(אשמח גם לשמוע אם מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא מאגר של כללל החיות האפשריות?? לא יודעת אם בשאטר יש..)

המטרה של המשחק היא לעורר תשומת לב בקרב ילדים על חיות שלאו דווקא שמעו עליהם או הכירו אותם,
וגם להעשיר בידע נוסף על חיות מוכרות.

השאלה שלי היא... מאיפה מתחילים לעבוד????
האמת שאינלי הרבה ניסיון בתחום המשחקים ולקחתי עלי את הפרויקט כי ממש חשוב לי להתמודד עם כאלה דברים גדולים,
אבל ממש חייבת הכוונה מאיפה צריך להתחיל ומה סדר העבודה!
שלא נדבר על זה שבכלל אינלי מושג איך לתמחר את כל העסק הזה:eek:
קיצר ממש אשמח לתשובות;)

• הוסף לסימניות
הייתי מתחילה עם השם והלוגו.
כי אז יהיה אפשר לבנות את כל הקונספט של המשחק עליו.
(לדעתי)
ואחרי שיהיה לך את זה, כבר יהיה לך קל יותר לראות איך את עובדת.

הייתי מתעלמת כרגע בשביל העיצוב עצמו מחיפוש אחרי החיות,
ובונה גריד שבו הם ישבו.
(אולי מתאמצת למצוא 3-4 חיות שונות מאוד כדי לראות שזה עובד עם כלמיני סוגים של חיות).

את המארז של המשחק הייתי משאירה לסוף, כי הייתי בונה אותו לפי האלבום.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה