פרויקט פסחי מעט עתיק

• הוסף לסימניות
שקיבלתי עליו רק לאחרונה אישור פרסום

מדובר בכריכת ספר בישול לפסח שהתמונה היחידה שמופיעה בו-זו הכריכה,
ולכן הייתי חייבת לגרום לה להיות מושכת במיוחד שתגרום לרוכשו.
מדובר בספר בישול באנגלית.

ותודה רבה לשושי סירקיס המקסימה שליוותה אותי לכל אורך הפרויקט המסובך וענתה לשאלותי גם בשעות לא נוחות כ"כ!!!!

וזו הכריכה (כמובן שצילמתי כל מיני סגנונות ולכן התמונה המופיעה לעיל לא בדיוק מה שרואים פה בכריכה)צפה בקובץ המצורף 300716

קבצים מצורפים

• DSC_2821.png
    DSC_2821.png
    KB 155.7 · צפיות: 37
  • unnamed.png
    unnamed.png
    KB 15.2 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
שושיה זה מקסים!!
כל דבר עומד במקום - עם מלא שיק וטעם

• הוסף לסימניות
מהמם!

• הוסף לסימניות
מיוחד

• הוסף לסימניות
מקסים!
והמרק עם הקניידלך הכי מגרה אותי

• הוסף לסימניות
שושיה, שיחקת אותה!
תמונה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;2131534:
מקסים!
והמרק עם הקניידלך הכי מגרה אותי

מזכיר לי את בחורי הישיבה שמודים על ארוחה טובה באומרם "הכל היה טוב, אבל הכי טעים היו הלחמניות, השתיה המתוקה ושקדי המרק"...

• הוסף לסימניות
תמונה מגרה... ממש אוירה של פסח

• הוסף לסימניות
תענוג! נראה מושלם!
ממש מגרה...

• הוסף לסימניות
ואוו שושיה תמונה מגרה ברמות!!!!
אהבתי את הצילחות של כל פרט בתמונה .
המווןן בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה