פרוכת לארון קודש

• פותח הנושא 23
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לחדר חדש בבית כנסת כל הריהוט בצבע קוניאק -דובדבן
ארון קודש חדש גם בצבע זה
מתלבטם אם לעשות פרוכת עם עיטורים בזהב או בכסף.
הספוטים בארון צהובים.
לכל המעצבים בפורום מחכים לעצתכם.

• הוסף לסימניות
נשמע מתאים יותר זהב.
במיוחד אם תאמרו שבית הכנסת הוא בסגנון מעוטר וכבד ופחות נוטה לקו המודרני

• הוסף לסימניות
תודה ועוד שאלה קטנה,
מה עדיף שבד הפרוכת יהיה כחול או בורדו???
נראה לי שבורדו יותר יתאים
אבל אולי הוא ייבלע
מצד שני כחול לא כ"כ נראה לי מתאים עם זהב ע"ג הקוניאק.

• הוסף לסימניות
למה לא תעלו תמונה של בית הכנסת?

הייתי הולכת דווקא על כחול- שיתן יותר קונטרסט, הבורדו דומה מידי לצבע הריהוט ואכן עלול להיבלע מעט

• הוסף לסימניות
גם לי נשמע שכחול יותר יפה ומתאים.
אבל זה לא משהו שמחליפים? תבדקי אם אין איזה מנהג בקשר לזה.

• הוסף לסימניות
גם לטעמי כחול מוצלח יותר.
ועם עיטורים בכסף ולא בזהב
עדין ומלכותי יותר

• הוסף לסימניות
לא יודע למה, אבל בישיבה, היה ביום חול כחול ובשבת בורדו... (הריהוט בהיר).
למה?! ככה.

• הוסף לסימניות
ידוע לי שבבית המדרש

ידוע לי שבבית המדרש בבעלזא עושים את הכיפות בגג בצבע תכלת שיזכיר בתפילה את השמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה