כללי פרוספקט לגיוס תרומות לישיבה

• הוסף לסימניות
נא חוות דעתכם.
מטרת הפרוספקט: לעלות אתו לבתי הנדיבים ולהתרימם.
העלון נפתח כלפי מעלה, בפנים ישנה לשונית שלתוכה יוכנס מכתב ההתרמה, כמובן בעחצוב תואם. בעיגול הריק בחזית אמור להופיע הולגו של הישיבה. התמונה בחזית כמובן צריכה שיפוץ יסודי והיא לכאורה בכלל תוחלף בתמונה טובה יותר.
נא הערותיכם/הארותים.
תודה

קבצים מצורפים

• פרוספקט חיצוני.jpg
    KB 221.5 · צפיות: 79
  • פרוספקט פנימי.jpg
    KB 280.4 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
יפה ומרשים מאוד!
העיצוב, הצבעים וכל המראה הכללי.

• הוסף לסימניות
העיצוב והצבעים מאוד מרשימים, אך כמה הערות קטנות
1. את הכיתוב "הרחיבי מקום אהלך" לדעתי צריך להיות בגופן יותר עבה ובולט,
2. התמונות בחלק הפנימי למטה מתוחות מידי לרוחב
3. למה התמונה התחתונה הימנית נגמרת למטה בזוית שונה משאר התמונות?

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

בחירת צבעים יפה.
התמונות למטה לא אמורות להתעוות לפי הצורה. זה מפריע מאד לעין.
הכותרת צריכה להיות מרשימה יותר.

גם על האגרת הייתי יותר עובדת, היא וקטורית מדי במראה הכללי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עיצוב מקסים!
בשורה של הרחיבי מקום אוהליך האפקט מיותר.
לי אישית מפריע הפונט הדקיק. ענין של טעם.
התמונה הימנית למטה חתוכה.
כמו"כ בשטח הריק בצד שמאל הייתי שמה עיטור למלא את החלל.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות וההערות המועילות.
השטח הריק למטה אמור להתקפל כלפי פנים, כך שבעצם לא יישאר חלל ריק וכן לא ייראו שהתמוונה הימנית חתוכה. האיגרת אכן צריכה מעט עיבוד ע"מ להפך ליותר פוטושופית, תודה על ההערה.

• הוסף לסימניות
סה"כ יפה.
הערה נוספת מעבר למה שכבר כתבו: הרקע של מעבר הצבעים הסגול מאחורי תמונת הבניין יוצר תחושה קודרת. כדי לשנות למראה בהיר יותר.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מאחורי הבנין עדיף רקע בהיר, אפילו לבן..

• הוסף לסימניות
יפה מאד. משדר מכובדות ויוקרתיות.
גם לי הפריעו ההערות הנ"ל

• הוסף לסימניות
עיצוב יוקרתי ומרשים במיוחד!

• הוסף לסימניות
מאד מרשים.
הפונט מפריע לי מאד, זהו פונט באוירה מזרחית יותר (אורז פרסי-לא?)
קצת רחוק מבעלז...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה