כללי פרוספקט - מיני קטלוג

• הוסף לסימניות
למישהו יש סרט מתנה יפה לשים , שלא יהיה צלב(לא משהו נדוש) , כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו יפה בשבילי,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
פשוט יפה!!
בדף הפנימי, הפריע לי הצל שמאחורי ה 2011 תנסה לעשות צל יותר חלק, או לוותר עליו

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה, אחרי שתסירי את הנילון.

סרט מתנה, בבקשה.

קבצים מצורפים

• סרטים יפים קטנים.pdf
    1.2 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;518208:
מאד מאד יפה, אחרי שתסירי את הנילון.

סרט מתנה, בבקשה.
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!!
גם לי הפריע קצת הצבע הסגול בעמוד השני, נראה לי שיצא מידי כהה לא?

• הוסף לסימניות
נקי ויפה כמו שאני אוהב.
חוץ מהניילון כמובן :)

• הוסף לסימניות
יש לי סרטים שיתאימו יותר לדעתי,
עם סרט מתקרזל וגולש. תראה\י מה יותר טוב לך.

קבצים מצורפים

• 1.rar
    6.7 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
לבינתיים זה מה ששמתי,
אני ינסה עוד מעט את הסרטים האלה
איך זה עכשיו ?
ו--כמובן השאלה הקשה ביותר כמה לקחת על העבודה?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 523.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אולי כדאי לשים את הסרט באלכסון?

בסך הכל זה יפהפה!

• הוסף לסימניות
מחיר .... לפני תחילת העבודה
בסביבות 600-1000 ויותר...

ככה מתחילים עם מריבות עם לקוחות.(אבל לא תמיד)

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה איך כל כך הרבה מגיבים שהניילון בעיה ואף אחד לא כותב לתקן בפוטושופ זה לא כזה תיקון מסובך וכך גם הלקוח יהיה מרוצה שלא פתחו את זה אני מקווה שזה לא מידי מאוחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה