כללי פרוספקט מתחברים, לפרוגניסט.

• הוסף לסימניות
אשמח להערות על העיצוב, עימוד והמלל/תוכן.

תודה מראש זה עוזר לי הרבה.
ותודה למערכת פרוג על האתר ועל ההשקעה בו.

קבצים מצורפים

• 2.png
    2.png
    KB 252.7 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאד מאד - המון הצלחה

אתה רק צריך לחשוב איך אתה מגיש את זה ללקוחות - אולי לעשות שתי צדדים ומקופל באמצע - בצד האחורי יהיה רקע שחור עם הלוגו ולהוסיף איזה מילה או שתיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנחס אליהו;n4940996:
אהבתי מאד מאד - המון הצלחה

אתה רק צריך לחשוב איך אתה מגיש את זה ללקוחות - אולי לעשות שתי צדדים ומקופל באמצע - בצד האחורי יהיה רקע שחור עם הלוגו ולהוסיף איזה מילה או שתיים

תודה על הרעיון.
אבל מיועד לתפוצה דיגיטלית.

• הוסף לסימניות
מה קרה היום???
יושנים???:(:p;)

מי שיש לו כוח וזמן ובא לו לענות, יעזור לי מאוד.
אני חייב לדעת איך הרחוב רואה את זה.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
האמת, ראיתי שיש הרבה מילים אז לא טרחתי לקרא, אולי איזה כותרת שתגרה לקרא, אולי קצת יותר צבע בכותרות, חוץ מזה מאד יפה

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שצריך משהו שיגרה אנשים לקרוא את כל הטקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m6er;n4941727:

לגמרי.

לכזה דבר עדיף אינפוגרפיקה מעניינת.
ואולי לשנות מעט בנוסח...

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רודא;n4941515:
האמת, ראיתי שיש הרבה מילים אז לא טרחתי לקרא, אולי איזה כותרת שתגרה לקרא, אולי קצת יותר צבע בכותרות, חוץ מזה מאד יפה

תודה על ההערה צודקים 100% בע"ה אטפל בזה.

נכתב ע"י m6er;n4941727:

תודה על התגובה האיר את עיני,
עובדים על זה.

נכתב ע"י EPaP;n4941893:
לגמרי.

לכזה דבר עדיף אינפוגרפיקה מעניינת.
ואולי לשנות מעט בנוסח...

הצלחות!

אמן.

רעיון! לא חשבתי על זה.
אולי תאיר לי במה לתקן בנוסח, תודה.

ציטוט מהפרוספקט - מאחל לכם מכל הלב.
"רק הצלחות, דרך מישור עם צעדים נכונים ונבונים, אמן."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה