כללי פרוספקט | עזרה

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני צריכה לעצב פרוספקט, זה נראה לי דבר מסובך,

יש הרבה טקסט וצריך לארגן אותו בצורה טובה....בשילוב עם ויז'ואלים..

יש למישהו רעיון איך לעבוד בצורה שיטתית ויעילה??

תשובות יעזרו מאוד!

• הוסף לסימניות
קודם תעמדי את כל האובייקטים והטקסטים שיש לך בדף
אח"כ תפני למלאכת העיצוב..

• הוסף לסימניות
הענין הוא שיש לי טקסט ואני צריכה להחיות אותו עם תמונות...

• הוסף לסימניות
אני עובדת בשיטה כזו
1. איסוף תמונות
2. תוספות ויקטוריות (לדג' עיטור או איור בסגנון מסיום משהו מאוד סכמתי וקווי)
3. בוחרת גוונים לפרוספקט,
4. מתאימה את התמונות לגוונים,
ועכשיו למלאכת העיצוב שומרת על 3-5 מאפנים שיחזרו על עצמם (התמונות יכולות להשתנות !! אבל הסגנון לא)
לדג' מאפנים: כותרות משנה שוות לכל הפרוספט ( אם בחרת להוסיף קווים מתחת או בצד עם ציור )
אחרי שאת משחקת עם אותם איפיונים
את ניגשת לעימוד
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
פחות או יותר אני עובד ככה
מתחיל בגווני אפור (לא התמונות)
מכניס את כל האנפורמציה שיש לי על העמוד (שלא יקרה "אוף איפה אני מכניס את התמונה הזו...")
מסדר את האנפורמציה מה מתאים לכל עמוד/ה
ואח"כ הצבעים והפיניש הסופי לתת לזה מראה אחיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה