כללי פרוספקט רבקי גלטשטיין - השכרת בגדי אירועים לילדות

• הוסף לסימניות
מצד אחד זה אמור לשדר אוירה של אירועים, מצד שני - המחיר שווה לכל כיס... איך זה הולך ביחד? לא נראה יוקרתי מידי - מה שעלול להבריח לקוחותת פוטנציאלים?

זה כמובן רק הצד הקדמי.
הצד הפנימי בהכנה.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    2 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מיוחד מאד!
הייתי שמה משהו יותר עדין במקום הזיקוק, אולי 2 פרפרים קטנטנים מהלוגו

• הוסף לסימניות
מאוד יפה אבל "ריפלקס" לדעתי לא כ"כ מתאים כאן...

• הוסף לסימניות
לדעתי צבעים בהירים יותר של שמלות חגיגיות
יתאימו יותר

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!
רק יש משהו מוזר ביחס בגוף של הילדה. השמלה צריכה להיות הרבה יותר ארוכה.
גם הצלם והזיקוקים לא הכי קשורים.

• הוסף לסימניות
אני חושב שקטלוג אמור להיות מחולק ל2 ולא ל3.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קטלוג מדהים.
מעניין אותי לראות את הדגמים---

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

תודה על ההערות.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    1.9 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד! נראה יותר טוב. אבל הייתי מוותרת על הטקסט לאורך (מחירון וכו') והופכת אותו חזרהלרוחב עם ישור לשמאל. לדעתי זה יראה יותר טוב. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בהרבה יותר יפה!!!
הילדה נראית עכשיו יותר טוב...
מה דעתך להוסוף נוצצים כאלה? זה נראה לי יעשיר את הפרוספקט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;416604:
בהרבה יותר יפה!!!
הילדה נראית עכשיו יותר טוב...
מה דעתך להוסוף נוצצים כאלה? זה נראה לי יעשיר את הפרוספקט.

תודה, תודה.
אני אנסה.
אבל זה נראה לי די מסובך לשלב את זה בפוטושופ ואז להעביר, לא?

• הוסף לסימניות
הפרוסקפט יפה מאוד, השינוי מוצלח מאוד!!
רק לא ברור מדוע החלפת את המחירון שיהיה חיצוני,
יותר טוב שהטקסט יהיה חיצוני והמחירון פנימי.
אגב, לנוחות הלקוח שהמחיר יהיה מתחת לכל בגד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמש;416688:
הפרוסקפט יפה מאוד, השינוי מוצלח מאוד!!
רק לא ברור מדוע החלפת את המחירון שיהיה חיצוני,
יותר טוב שהטקסט יהיה חיצוני והמחירון פנימי.
אגב, לנוחות הלקוח שהמחיר יהיה מתחת לכל בגד.
בהצלחה.

הלקוחה רצתה שהמחירון יהיה בגב של הפרוספקט.
אולי באמת אנסה לשכנע אותה להחזיר את זה למצב הקודם. אבל מצד שני - זה העמוד שרואים מיד כשפותחים את הפרוספקט. אז מה עדיף: בגב או בעמוד הראשון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;416276:
מצד אחד זה אמור לשדר אוירה של אירועים, מצד שני - המחיר שווה לכל כיס... איך זה הולך ביחד? לא נראה יוקרתי מידי - מה שעלול להבריח לקוחותת פוטנציאלים?

להבריח לקוחות פוטנציאלים???

אם פרסום נראה יוקרתי מדי ולא מצורף מחירון - דהיינו, שהמתרשם מדמיין לבד את המחיר לפי הרושם שהעיצוב נותן, אולי הוא יכול לשער מחיר גבוה מדי מהמציאות.

אבל אם את מצרפת מחירון - מה יש כן להבריח לקוחות??? :confused::confused::confused:אם העיצוב מדי יוקרתי זה גורם שלא יאמינו למחירון?!? הרי מצורף מחירון! כל השאלה כאן אינה מובנת...

(ואם את באמת רוצה שישדר יוקרה, נראה לי שצבעים מלכותיים כמו בורדו וכד' בתוספת אלמנטים דקורטיביים הנמצאים בהיכלי סטודיו מפוארים (כמו: שטיחים, עמודוני זהב עם חבל (לא זכור לי השם המדויק) עמודים דקורטיביים, וילונות יוקרה וכד') יעשו את העבודה בצורה טובה יותר. אם הינך חוששת שייראה מדי יוקרתי, השאירי כמו שזה עכשיו. העיצוב לא מאד יוקרתי אך מקסים ומתוק!!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;416678:
תודה, תודה.
אני אנסה.
אבל זה נראה לי די מסובך לשלב את זה בפוטושופ ואז להעביר, לא?

אולי אפשר למצוא כאלה לאילוס'?
את גם יכולה "לבשל" לך אחד בפוטושופ ולשמור אותו על רקע שקוף (פורמט PNG ) ולייבא לאילוס'.
או בסוף בסוף תעבירי לפוטושופ ותוסיפי אותם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה