כללי פרוספקט שיווק בית.

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פרוספקט שלם בן 44 עמודים שמוקדש כולו למכירת בית פרטי בבית שמש.

(אגב איך קוראים לחוברת כזאת אני לא חושב שזה באמת פרוספקט.)

קבצים מצורפים

• פארקוויו - בית שמש.rar
    3.5 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
חבל על הזמן! ניכרת השקעה עצומה!
במקומך הייתי לוקח אחוזים כשהבית יימכר^^
עבודה יפה מאוד.

קצת הערות:
בדפים הראשונים, שהם מאוד חשובים, העיצוב האמת נראה די חובבני, הפונט לא מתאים והצבע והאפקט טעונים שיפור.
המעבר החד בין הקלף מצד שמאל לתמונה מצד ימין לא נראה מקצועי, לפחות ביחס לשאר החוברת ששם ביצעת דברים יפים מאד! ביחיאת, שיהיה איזה עיטור באמצע! :)

מעמוד 4 העיצוב מתחיל לקבל כיוון חיובי ביותר!
אהבתי מאוד את החלוקה: מפת הבית, תיאור ותמונות קטנות בצד שמאל, בעוד בצד ימין ישנה תמונה גדולה של האיזור בבית.
יש מקום לשפר קצת את האפקטים, כמו במקומות שהצל הפנימי חזק מדי וכו'.

בסה"כ עבודה מצויינת - מעט ליטושים לפענ"ד (בעיקר פונטים) וזה הכל.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר לקרוא לזה "חוברת תדמית"...

נכרת ההשקעה הרבה בכל פרט, אבל כמה הארות כדי שיהיה מושלם...

מבחינת העיצוב, העיטורים עשו לי רע בעיניים, לא בגלל שהם לא יפים, הם פשוט "מפריעים" לצילומים של הבית. לדעתי הסגנון צריך להיות עוד יותר אלגנטי, עוד יותר נקי ומינימליסטי וטיפוגרפיה יותר מוקפדת (לוגו חלק ולא מפוקסל) - צריך לגרום לזה להיראות כבית יוקרה גם ע"י העיצוב - וזה עוד לא שם.
מבחינת צבעים הייתי מוותרת לגמרי עם הרקע קרם הזה והולכת על צבעוניות יותר נקייה של שחור, לבן, וכסוף - שלא יפריע לצבעוניות של הפריטים שבבית.

מבחינת סידור התמונות, מפריע לי שהסלון, שהוא בדר"כ חלק מרכזי מאוד בבית קיבל תמונה קטנה בקטגוריית "פינת אוכל ומגורים" ואילו ה"בייסמנט" קיבל כמה עמודים...
כמו"כ אין אזכור לחדר הרחצה המרכזי, לחדר השירות ולשירותי האורחים ובמטבח אנחנו רואים בעיקר ירקות, ביצים וכלים ולא בדיוק מובן איך בתמונה הגדולה הארונות חומים ובקטנות הם לבנים ואיך זה משתלב ביחד - היה עדיף לשים תמונה אחת של כל המטבח מרחוק.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מושקע ויפה!
העיטורים אכן מפריעים.
תיקון כתיב קטן - נראה לי שכותבים born.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1120788:
(אגב איך קוראים לחוברת כזאת אני לא חושב שזה באמת פרוספקט.)

אגב, איך קוראים לבית כזה אני לא חושבת שזה באמת בית.

;)

• הוסף לסימניות
תכל'ס, כמה הוא עולה???
הייתי קונה רק שמפריע לי שיש רק שני חדרי ילדים...::))

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
זה הגרסה הממש ראשונית של החוברת וכמה עמודים שנדחפו ברגע האחרון (צריך לרדת לדפוס לפני שעה!!).
כל הארותיכם ממש במקום ונכונות מאוד מאוד. זה מאוד הפריע לי החוסר בעיצוב בעמודים מסויימים. בע"ה אעלה בהמשך את התיקונים עד לחוברת המוגמרת בע"ה.

אני עכשיו פשוט לא מסתכל על העבודה לכמה ימים ואז אוכל להסתכל על זה שו"פ בצורה אוביקטיבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה