דרוש מידע פרופילים בתקרה משופעת - יעוץ דחוף

• הוסף לסימניות
יש לי סלון עם תקרה משופעת כיון שמדובר בגג רעפים אז זה משופע
אני חייבת הרבה אור בסלון כי התקרה מאד גבוהה עקב היותה משופעת
יעצו לי שמעבר ל2 מנורות שאני תולה, אני חייבת 2 פסי צבירה /פרופילים 3.5 מטר כל אחד
אותו אחד שמכר לי את התאורה אמר לי לעשות את זה כך:
בשטח של השולחן, באמצע לשים את המנורה היפה ובשני צדי השולחן לתלות את הפרופילים הללו באופן שהם יצאו ישרים (חוטי התליה לא שווים בארכם כדי שיצא ישר)
כמו שתמונה כאן, זה כמובן לא הסלון שלי אבל זו תמונה של פרופיל תלוי על תקרה משופעת, אצלי המסגרת היא זהב.
הסלון מאד מושקע ונראה לי ממש מכוער ולכאורה עדיף להצמיד את הפרופילים הללו לתקרה ולא שיהיה תלויים, על אף שהיא משופעת
ובאמצע שלהם תרד המנורה
מה אומרים?
@תהילה ישכיל @אסתי ברכר @שיפי פוקסמן
1734893127163.png

• הוסף לסימניות
אם הבעיה היא שזה מכוער שהחוטים לא שווים באורכם, אפשר לתלות את "הפרופיל" לכיוון השני (כלומר לדוגמא במקום לתלות אותו ממזרח למערב, לתלות אותו מצפון לדרום, וכך החוטים יהיו שווים)
או לשים עוד גופי תאורה שתלויים רק על חוט אחד (ולא "פרופיל" שתלוי על שני חוטים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה