בריאות "פרו אפ" - אבקה, מוכח מחקרית ע"י מרכז שניידר שעוזר לגדילה של ילדים נמוכים מישה מקרוב האם זה עוזר?

• הוסף לסימניות
"פרו אפ" - אבקה, מוכח מחקרית ע"י מרכז שניידר שעוזר לגדילה של ילדים נמוכים מישה מקרוב האם זה עזר?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה מעניין, כי במקרה הנוכחי אכן יש דיווח גם באתר הרשמי של בית חולים שניידר על המחקר עם מספר טלפון לרכישה.
כך שאכן נראה שמדובר במשהו קצת יותר אמין ולא בהמצאה של מוח קודח.

אם כי יש לציין כי מופיעה שם הסתייגות ברורה כי מדובר רק לילדים שאין להם חוסר בהורמון גדילה.
כמו כן הכתבה היא משנת 2015 וכתוב שם שמודבר במחקר ראשוני וכעת מתחיל מחקר נוסף, מעניין מה היו התוצאות במחקר הנוסף.

אגב, שימו לב שהמוצר חלבי והכשרות היא 'בית יוסף'.

@איצ'ה קו המידע קיבלת פניות/מידע לגבי מוצר זה?

• הוסף לסימניות
אני כעת רואה שיש עדכון נוסף משניידר מתאריך מאוחר יותר כאן
שם מוסבר כי הם אלו שפיתחו את הפורמולה

• הוסף לסימניות
אני קניתי את האבקה הזאת לכמה מילדי.
הזמנתי דרך האתר שלהם אבל לפני ששלחו לי התקשרה משהי מטעמם ושוחחה איתי לפחות חצי שעה
עברה איתי ילד ילד על גיל משקל וגובה ועוד ועוד פרטים
וגם ביררה מי הפנה אותי וכו וכו.

בסופו של דבר צריך לאכול כמות ממש גדולה של אבקה כדי שיהיה יעיל
ילדי לא הצליחו להתמיד ולאכול וגם זה לא טעים.
וגם כמו שכתבו זה חלבי והרבה פעמים בשריים.

• הוסף לסימניות
זה מאוד רציני
עשו על זה מחקר לפני כמה שנים טובות
הראה תוצאות יפות.

אנחנו קנינו לפני כמה שנים
אבל הילד שעבורו נקנה לא אהב
ככה שצריך לבדוק קודם בכמות קטנה.
(יש בכל מיני טעמים)

• הוסף לסימניות
אני קניתי את האבקה הזאת לכמה מילדי.
הזמנתי דרך האתר שלהם אבל לפני ששלחו לי התקשרה משהי מטעמם ושוחחה איתי לפחות חצי שעה
עברה איתי ילד ילד על גיל משקל וגובה ועוד ועוד פרטים
וגם ביררה מי הפנה אותי וכו וכו.

בסופו של דבר צריך לאכול כמות ממש גדולה של אבקה כדי שיהיה יעיל
ילדי לא הצליחו להתמיד ולאכול וגם זה לא טעים.
וגם כמו שכתבו זה חלבי והרבה פעמים בשריים.
עזר?

• הוסף לסימניות
אז בזמנו לפני כמה שנים ביררתי עם רופאת משפחה את זה ואמרה לי שזה יעזור לילדים שלא אוכלים טוב אבל אם חסר הורמון גדילה או שזה גנטי- זה לא יעזור

• הוסף לסימניות
אז בזמנו לפני כמה שנים ביררתי עם רופאת משפחה את זה ואמרה לי שזה יעזור לילדים שלא אוכלים טוב אבל אם חסר הורמון גדילה או שזה גנטי- זה לא יעזור
כל מילה.
חבל שאני לא יכולה לתרום גובה, יש לי לתת הרבה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה