כללי פרחים בסגנון מיכל נגרין

• הוסף לסימניות
יש למישהי במקרה פרחים/ עיטורים בסגנון של מיכל נגרין?
תודה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• floral_flowers_background_278021.jpg
    KB 64.4 · צפיות: 23
  • floral_flowers_background_278040.jpg
    KB 73.7 · צפיות: 23
  • 1.jpg
    KB 649.4 · צפיות: 34
  • Abstract Flower Backgrounds 44.jpg
    KB 146 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
באתר של לנה גולד יש אוצר מדהים של הסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1685624:
12 עמודים של פרחים, חלק גדול מהם בסגנון של מיכל נגרין
http://lenagold.ru/fon/clipart/r/roza/raz.html

תודה על בקישור!
בעבר הורתי הרבה דברים מהאתר הזה תחת סינון של אתרוג וכרגע זה חסום לי ההורדה:mad::mad:
יש עוד משהי שניתקלה בחסימה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1685904:
תודה על בקישור!
בעבר הורתי הרבה דברים מהאתר הזה תחת סינון של אתרוג וכרגע זה חסום לי ההורדה:mad::mad:
יש עוד משהי שניתקלה בחסימה?

כנ''ל גם אני אתמול נסתי להוריד תמונה ולא הצלחתי, פעם כן הייתי מורידה בלי בעיה, אולי צריך לבקש מאתרוג

• הוסף לסימניות
אז שלחתי להם פניה זועמת והם שלחו מייל אוטומטי שזה לא ראוי אז החלטתי שאני מתקשרת
תוך כדי שאני ממתינה על הקו ויורדת מ6 ממתינים ל-2, אני רואה שהם כנראה סידרו את זה כי את רובם "פתאום" אני מצליחה להוריד...
תנסי גם את;):D

• הוסף לסימניות
את כל אלו יש לי גם בוקטורי.
אם משהו טוב לך, תגידי ואני אעלה.
בעקרון הכל מהאתר הזה:
http://www.fordesigner.com/

קבצים מצורפים

• 2款母亲节水彩花卉banner矢量图.jpg
    KB 250.4 · צפיות: 22
  • 3组精美粉色玫瑰花矢量素材.jpg
    KB 363.4 · צפיות: 23
  • 5款水彩玫瑰卡片设计矢量素材.jpg
    KB 175.3 · צפיות: 17
  • 4款粉色母亲节贺卡矢量素材.jpg
    KB 288.7 · צפיות: 21
  • 9款复古母亲节贺卡矢量素材.jpg
    KB 590 · צפיות: 16
  • 卡通母亲节花卉矢量素材.jpg
    KB 366.1 · צפיות: 22
  • 复古盛开玫瑰花背景矢量素材.jpg
    KB 554.7 · צפיות: 17
  • 水彩花卉婚礼邀请卡矢量素材.jpg
    KB 354.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תנסי בכל אתר שהוא אפילו של וקטור חינמי, תחת המושג של סגנון עיצוב רנסאנס- משם נגזר הסגנון עיצוב בעיקר.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכולכן,
נעזרתי בקישורים שהעלתן!
כל הברכות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה