כללי פרח וקטורי

• הוסף לסימניות
למי יש פרח וקטורי לשילוב בלוגו של משתלה

• הוסף לסימניות
תודה, אני רוצה משהו חינמי

• הוסף לסימניות
זה חינמי אבל מוגן בזכויות יוצרים. כלומר אמור להיות לא לשימוש מסחרי.

• הוסף לסימניות
ממש, אבל ממש לא.

* אול דאונלוד פרייי, בגוגל טרנסלייט. בבקשה.

• הוסף לסימניות
אז איך מורידים בלי השם של היוצר?

• הוסף לסימניות
אוקי, חבר'ה.
זה אתר של הורדות חינמיות, למי שלא בדק.

• הוסף לסימניות
לא הכל חינמי, דוקא מה שרציתי, עולה כסף ואח"כ הוא נעלם לי

• הוסף לסימניות
pic.mhtml

את זה למשל איך מורידים?

• הוסף לסימניות
subscribe.mhtml

או את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאלטר;1099841:
ממש, אבל ממש לא.

* אול דאונלוד פרייי, בגוגל טרנסלייט. בבקשה.
מה פספסתי???

• הוסף לסימניות
לא רואים את התמונות שהעלית. בכל אופן: לוחצים על התמונה הרצויה, נפתח חלון עם התמונה וגם "download" אחד גדול בצד ימין. וזהו. מה עולה שם כסף? כנראה לחצת על לשונית שמפנה אותך לשאטרסטוק. אני כבר המון זמן נעזרת באתר הזה ולא נתקלתי בשום מחיר לתמונה.

כן נתקלתי בתמונות שאטרסטוקיות ששינו להן גוון ושם ופרסמו חופשי... קחו זאת בחשבון.

**לפי מה שהבנתי, כל תמונה שמורידים כתוב מתחת "copyrights complaint" או משו כזה. זה לא מוגן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1099867:
לא רואים את התמונות שהעלית. בכל אופן: לוחצים על התמונה הרצויה, נפתח חלון עם "download" אחד גדול. וזהו. מה עולה שם כסף? כנראה לחצת על לשונית שמפנה אותך לשאטרסטוק. אני כבר המון זמן נעזרת באתר הזה ולא נתקלתי בשום מחיר לתמונה.

**לפי מה שהבנתי, כל תמונה שמורידים כתוב מתחת "copyrights complaint" או משו כזה. זה לא מוגן?

אז מה הקטע של האתר הזה?
הרי למדנו מגיל 6, שאין מתנות חינם. ואם איזה דוד מנסה להביא סוכריה,
כנראה שיש איזה עסק מלוכלך מאחורה.
נכון?

אז בואו נחשוב טוב, מה מביא אנשים להקים מאגר ענק של עיטורים ויקטוריים (עבשים...) חינמיים?

יפה!!!!!
פרסומות.

הדברים היפים באמת, רצים כל הזמן ברקע, לפי תזמון החיפשו כמובן. אבל מאחורי חלון ראווה.
מצא חן בעניך? תכנס לחנות. תשלם. והנה--- עשינו דיל.

• הוסף לסימניות
זה נשמע שכך באמת זה עובד.
אגב, בתחתית הדף באותיות קטנות כתוב שהאתר הוא כמו פלטפורמה למשתמשים לשתף בדברים ש"מצאו" ברשת. דא עקא שמדובר בגויים, שמשתפים גם בתמונות משאטרסטוק כפי שכתבתי. ואם לא הייתי רואה בעיניי תמונה שרכשתי בכסף מלא מסתובבת חינם בשם אחר ושינוי גוון, לא הייתי מאמינה.
אגב, הייתי ממליצה להציץ באותיות הקטנות .

• הוסף לסימניות
אני מצליח להוריד את כל הוקטורים שיש שם.

יכול להיות שזה לא חוקי אבל אני מצליח להוריד.

נכון שכתוב מתחת לכל תמונה שאם התמונה לא מה שאתה מחפש אז מפנים אותך ל shutterstock.

אבל בצד ימין יש הורדה ויש גם פירוט של הרשיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה