- הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח מאד לקבל דרכי התקשרות לאוסטיאופטים רייז וסופר
בתודה מראש
אשמח מאד לקבל דרכי התקשרות לאוסטיאופטים רייז וסופר
בתודה מראש
לאחרונה קבלתי אצלו שני תורים בטווח של יום עד ארבעה ימים. (במקום, בלי המתנה לביטול)בד"כ צריך להמתין כחודשיים בתור, אך צריך לבקש להירשם כממתין לביטולים, ולהתתקשר כל יום יומיים אם יש איזה ביטול, מנסיון אחרי שבוע אתם כבר תהיו שם
אני הייתי עם התינוקת שלי אצל אוסטאופת לפני שבוע וחצי עם חשד לטורטיקוליס. הוא אמר שזה אמנם עוד לא ברמה של טורטיקוליס אבל בהחלט יש בעיה והוא טיפל ועזר מאד ב״ה! כבר אין לה העדפה לצד מסוים בכלל. ב״המומלץ לטורטיקוליס?
למישהו יש ניסיון בטיפול בבעיה הזו עם אוסטאופת?
מאשרת..מנסיון, ד"ר רייז מומחה מס' 1
אדם ירא שמים ומקצועי!!
מומלץ בחום!
הביא לי תינוקות חדשים!!
שווה לחכות, ושווה להגיע מרחוק!
בהצלחה
כן, ד"ר רייז הציל לי את הילדה,מומלץ לטורטיקוליס?
למישהו יש ניסיון בטיפול בבעיה הזו עם אוסטאופת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים