בקשה פרטי התקשרות אוסטיאופת

• הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח מאד לקבל דרכי התקשרות לאוסטיאופטים רייז וסופר
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
מזכירות של ד"ר סופר 0543063653
הוא מקבל ברחוב ששת הימים בירושלים
אנחנו טיפלנו אצלו ועזר מאד.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו
ילדה שלא הלכה עד גיל שנה ועשרה והתחילה ללכת אחרי טיפול 1 אצל סופר,

• הוסף לסימניות
לאחר מקרי אי נעימות קלים
רציתי ליידע את כל מי שהולך לסופר המומחה,
שברוך ה' הוא ניחן בכשרונות על וזוכה לעזור להמון יהודים, יבורך משמים וישלח ה' רפואה שלמה.
אבל הוא עיור בשתי עיניו ל"ע, ולא רואה כלום, מי שלא יודע לא קולט כי הוא מתנהג כרגיל, אך יש להתייחס אליו בהתאם אל עיור, ולא להמתין שיראה לבד או שיקח לבד וכדו'.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ד"ר דניאל רייז בבני ברק 0504171651
טיפול נפלא פשוט מופת
המלצתי לא לחסוך בכסף לבוא לעוד ביקור ועוד ביקור כפי הנדרש זה שווה
יש לו שעות מענה רק בבוקר כפי ששומעים בתא הקולי
בד"כ צריך להמתין כחודשיים בתור, אך צריך לבקש להירשם כממתין לביטולים, ולהתתקשר כל יום יומיים אם יש איזה ביטול, מנסיון אחרי שבוע אתם כבר תהיו שם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בד"כ צריך להמתין כחודשיים בתור, אך צריך לבקש להירשם כממתין לביטולים, ולהתתקשר כל יום יומיים אם יש איזה ביטול, מנסיון אחרי שבוע אתם כבר תהיו שם
לאחרונה קבלתי אצלו שני תורים בטווח של יום עד ארבעה ימים. (במקום, בלי המתנה לביטול)

• הוסף לסימניות
מנסיון, ד"ר רייז מומחה מס' 1
אדם ירא שמים ומקצועי!!
מומלץ בחום!
הביא לי תינוקות חדשים!!
שווה לחכות, ושווה להגיע מרחוק!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מומלץ לטורטיקוליס?
למישהו יש ניסיון בטיפול בבעיה הזו עם אוסטאופת?

• הוסף לסימניות
מומלץ לטורטיקוליס?
למישהו יש ניסיון בטיפול בבעיה הזו עם אוסטאופת?
אני הייתי עם התינוקת שלי אצל אוסטאופת לפני שבוע וחצי עם חשד לטורטיקוליס. הוא אמר שזה אמנם עוד לא ברמה של טורטיקוליס אבל בהחלט יש בעיה והוא טיפל ועזר מאד ב״ה! כבר אין לה העדפה לצד מסוים בכלל. ב״ה

אגב, אחרי בירורים פה בפרוג, הלכנו לרפאל בנסאל בב״ב. ממליצה!

• הוסף לסימניות
שניהם מצוינים, מנסיון.
לתינוק קטן הייתי הולכת לרייז כי הוא מתמחה ספציפית בתינוקות עם נסיון מטורף

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על אוסטופתית אינה כץ שמגיעה למודיעין עילית פעם בשבוע.
אשמח לדעת האם מישהו טיפל אצלה וראה תוצאות טובות.
תינוק קטן שיונק קצת מאד ומיד מתחיל לבכות....

• הוסף לסימניות
הייתי אצלה עם ילדה לבעיה אחרת. והיא מקסימה
היינו מרוצים .
הטלפון של המזכירה 054-8410245

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה