בקשה פרטי מוסר באגורה

• הוסף לסימניות
זה הארון שרצינו..
תודה לכולם!!!:)

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה.JPG
מישהו יכול לבדוק את פרטי המוסר או לשלוח מסר?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לבקש שיענו/ שיתקשרו אלינו גם אם לא אקטואלי
תגידי לי אחרי שכתבת שאני אמחק את הפלאפון
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יבדוק לי פרטי המוסר או ישלח מסר לארון הנ"ל- ברמלה 1.60 מטר
וכן לארון הבא:https://www.agora.co.il/toGet.asp?t...tValue=חפש&dealStatus=1&dealType=1&iseek=ארון
ארון הזזה 2 דלתות מראה בפתח תקווה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לפתח תקווה:
או לשלוח מסר או דרך המערכת
  • טלפון 1:1900-724-724 קוד גישה: 28925 (איך מחייגים?)
  • טלפון 2:1900-724-724 קוד גישה: 28926 (איך מחייגים?)
לרמלה
צריך לשלוח מסר מה לרשום?

• תודה
Reactions: YDB
  • הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יבדוק לי פרטי המוסר או ישלח מסר לארון הנ"ל- ברמלה 1.60 מטר
וכן לארון הבא:https://www.agora.co.il/toGet.asp?tags=ארון&category=&subcategory=&condition=&submitValue=חפש&dealStatus=1&dealType=1&iseek=ארון
ארון הזזה 2 דלתות מראה בפתח תקווה
תודה רבה!
מה לרשום במסר?

• תודה
Reactions: YDB
  • הוסף לסימניות
תודה!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הרוחב של הארון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה