מידע שימושי "פריים דיי" - יומיים של מבצעים וקופונים שווים בקניות ברשת.

• הוסף לסימניות
באיזה שעה בדיוק?

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור שוווה לרמקול נייד
קישור שיווקי
סקירה על הרמקול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש באמת מבצעים
או שעובדים עלינו?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקישור לרמקול בלוטוס עד 100 ש"ח,
ולמזוודה גדולה וטובה, יותר זול מהארץ.

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור למטען נייד עד 100 ש"ח
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור למטען נייד עד 100 ש"ח
תודה רבה
נראה לי מאוד מומלץ גם המותג גם התכולה וגם מהירות הטעינה!
ויש עוד קופון של דולר
TOP100BANK
(קישור שיווקי)

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שהדמין חד פעמי לאירוע בעלי אקפרס?
זה שווה ?
אשמח לקישורים

תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
הי,
כבר זמן רב שלא נכנסתי לחשבון שלי באמזון.
כעת, הוא רוצה לאמת את זהותי באמצעות הודעה לפלפון הכשר שלי.
איך מתגברים על הבעיה? הוא לא נותן לי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ללא התחברות..

• הוסף לסימניות
אפ אני מזמינה מאמזון - יש אפשרות להחזיר? כמה זה יעלה לי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה