פרימייר לא מוכן לשמור

• הוסף לסימניות
פרויקט שאני עובדת עליו כבר כמה ימים הכל היה מצוין מאתמול הוא לא מוכן לשמור את הפרויקט
גם לא שמירה אוטומטית גם לא שמירה בשם הוא פשוט נתקע...
[פרויקטים אחרים הוא שומר]
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תנסי לשמור בשם אחר!!!...גם לי זה קרה והחלפתי את השם והכל הסתדר ב"ה!!

• הוסף לסימניות
תנסי- save a copy
(ctrl+alt+s)

• הוסף לסימניות
לפני שנה היה לי כזה סיפור
לא עזר שמירה בשם אחר/כונן אחר/יבוא לתוך פרויקט חדש
כלום!
זה היה קליפ קצר, בסוף פשוט ביטלתי את השמירה האוטומטית (כל פעם שזה שמר אוטומטית הפרימייר נסגר) ועבדתי בלי ללחוץ ctrl+s (איזה פעמיים שכחתי ו...) ובסוף- ייצאתי עם תפילות שלא יהיו תיקונים, וב"ה כך היה:)
נראה לי שזה קורה כשאיזה קובץ נדפק או מה
תצליחי!

• הוסף לסימניות
ואם זה עדיין לא מסתדר
אז אופציה נוספת-
לפתוח פרויקט חדש
file> import
תבחרי את הפרויקט שלך
בחלון שנפתח-
אופציה ראשונה- ייבוא כל הפרויקט שנבחר לתוך הפרויקט החדש
אופציה שנייה- ייבוא סיקוונס מסוים מתוך הפרויקט שנבחר לתוך הפרויקט החדש
תבחרי מה שמתאים לך, אישור
הוא מביא לך את כל הפרויקט בתוך תיקיה בחלון ה-project
עכשיו תנסי שמירה בשם וכו'

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בכדי שנוכל לעזור צריך לדעת באיזה תוכנה את משתמשת ובאיזה גירסא.

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה אבל זה הסתדר ההודעה כבר יותר משבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה