פרימייר פשוט השתגע! הצילו!

• הוסף לסימניות
ערכתי קליפ... לקח המווון זמן.
בסגירה, פתאום אני רואה שהוא פשוט לא ייצא לי את האפקטים שעשיתי אלא מראה לי רק את חומרי הגלם. משו מוזר שבחיים לא קרה לי!
ניסתי גם להיכנס לפרוייקטים שנשמרו אוטומטי. אין, פשוט נעלם כלא היה!:confused:
נכנסתי לפרוייקט, ואני רואה שכל המעברים נמצאים על מקומם, הקיפריימים כנ"ל.
מישהו יכול לומר לי מה הבעיה שלו, ומדוע הוא לא ממושמע לפקודות שניתנו לו?!
זה נורא דחוף!!!!! (ואני אף פעם לא אומרת אתזה... ;))

• הוסף לסימניות
לא יודעת. אף פעם לא קרה לי.
אולי עשית העתק הדבק לסיקרנס חדש בפרויקט חדש???
מה שכן תנסי לסגור את המחשב ולפתוח מחדש.
ואיך סגרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;525289:
לא יודעת. אף פעם לא קרה לי.
אולי עשית העתק הדבק לסיקרנס חדש בפרויקט חדש???
מה שכן תנסי לסגור את המחשב ולפתוח מחדש.
ואיך סגרת?

באמת מוזר.... מה שאני עושה זה, כל קובץ אני פשוט מוחקת נקודה מהקיפריים ואז עושה קונטרול z וזה חוזר למיטבו... רק שאני צריכה לעבור על כל הקבצים ככה...
טוב, מזל.. לפחות לא להתחיל מההתחלה...
אגב, הלך לך עם נרו?

• הוסף לסימניות
עם נרו הלך אבל לא פתר לי את הבעיה.
אני פותחת אשכול חדש לבעיה ...

• הוסף לסימניות
זה פשוט לא נורמלי!
זה קורה לי כל פעם אחרי שאני סוגרת את התוכנה, פותחת שוב, ו... שוב הכל נעלם!
פשוט מוזר... יש למישו פיתרון בשבילי?!

• הוסף לסימניות
תנסי להעתיק את כל הפרויקט לסיקרנס חדש וליצא...

• הוסף לסימניות
וכן תעשי שמירה בשם, אני הייתי מוחק את הגדרות הפרימייר.

• הוסף לסימניות
פעם קרה את זה לתלמידה שלי .. הבעיה נבעה מכך שחומרי הגלם היו בעייתים המרנו לDV PAL את החומרים ועשינו החלפה ע"י REAPLACE והאפקטים חזרו להם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;525621:
וכן תעשי שמירה בשם, אני הייתי מוחק את הגדרות הפרימייר.

מה זה הייתה מוחק את ההגדרות!?
על מה אתה מדבר?

• הוסף לסימניות
יש תיקיה מוסתרת של אדובי ב APPDATA

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה ווינדוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה