דרוש מידע פריסטייל מדלה

• הוסף לסימניות
משאבת חלב של מדלה פריסטייל
שטפתי את החלקים ומאז לא שואב
אין את הוואקום
מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
וואו, קרה לי גם במשאבה של LOOPUMP
הם הביאו חלק כזה חילופי,
לקחתי אותו וכעבור כמה ימים גם לא עובד,
מיותר לציין שייבשתי היטב.

• הוסף לסימניות
יש לי משאבה אחרת של מדלה אז אני לא מכירה את הפריסטייל
אבל אם יש את החלק הזה, לפעמים העיגול הלבן לא מחובר מספיק טוב לפלסטיק ואז זה לא שואב
1738872600703.png

• הוסף לסימניות
אצלי זה קרה כמה פעמים כשנכנס מים לצינורות
תדפקי ותיבשי
ופעם הבאה תשתפי בלי הצינורות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן.
זה מפריע לוואקום
לא זוכרת איך בדיוק התייבש לי
לדעתי דפקתי הרבה ותליתי לייבוש

• הוסף לסימניות
לפעמים כשנכנס מים/חלב לצינוריות-
נכנס גם מעט למנוע המשאבה עצמה
ואז המשאבה אמנם פועלת, וגם אם כל החלקים הנלווים לא קרועים או שבורים- אין ואקום.
בעבר היבואן היה מקבל לתיקון (תיקון ממש פשוט בעלות נמוכה)
היבואן הנוכחי לא מוכן לתקן, ולצערי הרב אין תקנה למשאבה
אם מישהו יודע מקום בארץ שמוכן לקבל תיקון של פריסטייל - אני גם אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
מהכרות-
הדגם של PUMP IN STYLE החדש (הימני למטה שהבאת) לא משהו... גם מבחינת העצמה וגם מבחינת קלקול מהיר
FREE STYLE FLEX (למעלה ) מהממת ממש. השמשתי בה אבל בדגם שהוא עם ידיים- בקבוקים רגילים. המנוע מעולה!!!
לא סצם המחיר יקר, זה הדגם הכי מתקדם של מדלה.
את הסווינג אני לא מכירה כמעט. אז אין לי מידע

• הוסף לסימניות
מהכרות-
הדגם של PUMP IN STYLE החדש (הימני למטה שהבאת) לא משהו... גם מבחינת העצמה וגם מבחינת קלקול מהיר
FREE STYLE FLEX (למעלה ) מהממת ממש. השמשתי בה אבל בדגם שהוא עם ידיים- בקבוקים רגילים. המנוע מעולה!!!
לא סצם המחיר יקר, זה הדגם הכי מתקדם של מדלה.
את הסווינג אני לא מכירה כמעט. אז אין לי מידע
תודה
באמזון המחיר עכשיו 760 לדגם העליון
שווה?

• הוסף לסימניות
לפעמים כשנכנס מים/חלב לצינוריות-
נכנס גם מעט למנוע המשאבה עצמה
ואז המשאבה אמנם פועלת, וגם אם כל החלקים הנלווים לא קרועים או שבורים- אין ואקום.
בעבר היבואן היה מקבל לתיקון (תיקון ממש פשוט בעלות נמוכה)
היבואן הנוכחי לא מוכן לתקן, ולצערי הרב אין תקנה למשאבה
אם מישהו יודע מקום בארץ שמוכן לקבל תיקון של פריסטייל - אני גם אשמח לשמוע
פשוט לא הגיוני, שהוא לא מקבל לתיקון, זה משאבה מאוד יקרה, מה עשית בסוף? מצאת רעיון?

• הוסף לסימניות
אחרי שטיפת החלקים צריך מיד אחרי שמתייבש לסגור את הכל יחד כדי שלא יתאבק שגם זה מוריד מהואקום מנסיון
וכן לי קרה שהשאלתי ולא עשו שימוש נכון ונכנס מעט לצינור, אז שטפתי ושמתי ליבוש במיבש כלים גבוה בצורה כזו שהצינורות יכולות להתיבש, כמה שיותר ישרות והפתח כלפי מטה ואח"כ עבד לי מצוין
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אחרי שטיפת החלקים צריך מיד אחרי שמתייבש לסגור את הכל יחד כדי שלא יתאבק שגם זה מוריד מהואקום מנסיון
וכן לי קרה שהשאלתי ולא עשו שימוש נכון ונכנס מעט לצינור, אז שטפתי ושמתי ליבוש במיבש כלים גבוה בצורה כזו שהצינורות יכולות להתיבש, כמה שיותר ישרות והפתח כלפי מטה ואח"כ עבד לי מצוין
בהצלחה!
מעניין לנסות, כי באמת כבר שטפתי בצורה מאוד מקצועית, לפי הנחיות של מדלה, שמצאתי בגוגל, אבל אני לא זוכרת אם ניסיתי מיד אחרי שהתייבש, אולי כבר הצטבר שם אבק,?? כמה זמן נראה לך נקרא שכבר יכול להצטבר אבק?

• הוסף לסימניות
מאד תלוי באזור ומיקום כמה אבק ולכלוך יש באזור (לדוג' אם יש בניה, קרוב לכביש וכו')
אני הייתי שוטפת בצהריים ומקסימום לילה או בוקר כי זה גם היה צורך השימוש אבל בכל אופן מיד כשמתייבש לסגור, וקורה שיש מקומות שנשאר טיפות לנגב מעט עם נייר מגבת ליבוש -בדגש על מעט כי נייר מוריד סיבים שגם מפריע לואקום,
-בקיצור כל לכלוך, רטיבות וכד' מפריע לוואקום

הצינור זה סיפור אחר שכמובן עדיף שלא יתרטב כלל אבל אם זה קרה אז כמו שכבר כתבתי (אם זה רטיבות קרוב לפתח את יכולה להכניס לצינור מקל אזניים בזהירות בצורה שלא יתקע או לגלגל ניר סופג לצינור,
נסיון נוסף שעולה לי עכשיו אבל לא ניסיתי אולי להפעיל פן של שיער לצינור וככה יתייבש)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עוד שיטה לייבוש של הצינורית- לא ניסיתי אבל חברה אמרה שעבד טוב:
לסובב במהירות רבה את הצינורית ממש כמו מאוורר למשך כמה דקות
גורם לשאריות הנוזלים להתייבש לחלוטין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה